Σάββατο 27 Απριλίου 2013

«Ανάμεσα στους κορυφαίους της Ευρώπης»

«Ανάμεσα στους κορυφαίους της Ευρώπης»
Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Βασίλης Σπανούλης μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final-4 του Λονδίνου, δηλώνοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» απέδειξαν πως είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.
«Η κατάκτηση είναι που βρισκόμαστε στις 8 καλύτερες ομάδες. Η χρονιά φέτος ήταν πάρα πολύ δύσκολη γιατί ήταν η πρώτη φορά που έγιναν τόσα πολλά παιχνίδια. Αυτός που ήταν ψυχικά δυνατός πήρε τα παιχνίδια και εμείς είμαστε μια από αυτές. Μας βοήθησε πάρα πολύ ο κόσμος. Καυτό ήταν το γήπεδο, απίστευτη ατμόσφαιρα.»
«Στην αρχή βγήκε η πίεση. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στην άμυνα, χάσαμε πολλά σουτ. Στην επανάληψη παίξαμε με ψυχή δείξαμε ότι το θέλαμε περισσότερο. Βάλαμε μεγάλα σουτ και πήραμε το παιχνίδι. Το μπάσκετ είναι το παιχνίδι των λαθών. Δεν είμαστε ρομπότ. Φυσικά και κάναμε λάθη. Βάλαμε πολύ μεγάλα σουτ για να γυρίσουμε το παιχνίδι. Όταν μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκα πέρσι είμαστε και πάλι στο Final-4 , αποδείξαμε ότι είμαστε μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη.»
«Τώρα σεμνά και ταπεινά και με το κεφάλι κάτω συνεχίζουμε. Δεν έχουμε πίεση. Τεράστια επιτυχία που βρισκόμαστε στο Final-4. Θα παίξουμε αυτό που ξέρουμε, αυτό που μπορούμε, με πάθος και καρδιά.»
«Σε ένα Final-4 χρειάζεται και τύχη και ελπίζω να την έχουμε. Ομάδες με πενταπλά μπάτζετ είχαν σκαμπανεβάσματα. Έτσι και εμείς είχαμε σκαμπανεβάσματα. Ήταν πολλά τα παιχνίδια. Υπάρχει σωματική και ψυχική κούραση. Δεν πρέπει να σε ρίχνουν τα κακά αποτελέσματα. Πρέπει να κάνεις την αυτοκριτική σου και να συνεχίζεις.»
«Η οικογένεια είναι πάνω από όλα. Το παιδί μου που θα έρθει στην ζωή είναι η απόλυτη ευτυχία μου», ανέφερε ο Βασίλης Σπανούλης.
ΠΗΓΗ:pamesports.gr
.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: