Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Θρίλερ από τα ξημερώματα Συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης του εγκλήματος στην Ήπειρο


Ο συλληφθείς κινείτο πεζός όταν εντοπίστηκε από αστυνομικούς
Ο συλληφθείς κινείτο πεζός όταν εντοπίστηκε από αστυνομικούς   (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )

Ιωάννινα
Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε μετά από πολύωρες έρευνες ένας άνδρας, ο οποίος φέρεται να δολοφόνησε δύο ηλικιωμένους στο σπίτι τους σε οικισμό του χωριού Κτίσματα Πωγωνίου. Νωρίτερα, πιθανότατα ο ίδιος άνδρας είχε ληστέψει τους θαμώνες καφενείου, απειλώντας τους μάλιστα με χειροβομβίδες.

Ο συλληφθείς, είναι αλβανικής καταγωγής, κινείτο πεζός όταν εντοπίστηκε από αστυνομικούς.

Το έγκλημα τοποθετείται γύρω στις 10 το βράδυ του Σαββάτου. Ο κακοποιός μπήκε στο σπίτι σκότωσε και άρπαξε τα κλειδιά του αγροτικού αυτοκινήτου με το οποίο προκάλεσε τα ξημερώματα τροχαίο ατύχημα στα Γιάννενα.

Το γεγονός ότι δράστης εγκατέλειψε το αυτοκίνητο στο σημείο του ατυχήματος και εξαφανίστηκε, οδήγησε τις αστυνομικές έρευνες στην αποκάλυψη του εγκλήματος.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το φορτηγό αυτοκίνητο που προκάλεσε το τροχαίο στα Γιάννενα, είναι ιδιοκτησίας του 72χρονου που βρέθηκε δολοφονημένος, ενώ τα χαρακτηριστικά του άγνωστου οδηγού του, ο οποίος το εγκατέλειψε, προσομοίαζαν με τα χαρακτηριστικά του δράστη, που νωρίτερα, είχε εισβάλει οπλισμένος στο καφενείο στα Κτίσματα Ιωαννίνων.

Κάτοικοι του ακριτικού χωριού Κτίσματα, έζησαν εφιαλτικές στιγμές μέσα στο καφενείο, αργά τη νύχτα του Σαββάτου, από τις απειλές οπλισμένου με δύο χειροβομβίδες κακοποιού.

Όπως καταγγέλλουν, εισέβαλε στο καφενείο και τους ζητούσε με απειλές χρήματα. Όταν οι πιο ψύχραιμοι τον καταδίωξαν πέταξε εναντίον τους μία αμυντική χειροβομβίδα η οποία όμως δεν εξερράγη.

Πυροτεχνουργοί του Στρατού με ελεγχόμενη έκρηξη την εξουδετέρωσαν.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: