Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει στη Χαριλάου Τρικούπη ...


Επιστρέφει στα παλιά γραφεία όπου γίνονται ανακαινίσεις αφήνοντας απλήρωτα ενοίκια στην Ιπποκράτους – Απηυδισμένος ο ιδιοκτήτης
Σε διάστημα τριών μηνών το ΠΑΣΟΚ θα...
μετακομίσει από το κτίριο της Ιπποκράτους, όπου στεγάζονται σήμερα τα κεντρικά γραφεία του κόμματος, στα ιστορικά γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη.

Ο γενικός διευθυντής του κόμματος Νίκος Σαλαγιάννης, είχε συνάντηση με τον ιδιοκτήτη του κτιρίου και τους δικηγόρους του, κατά την οποία συμφωνήθηκε η πορεία της αποπληρωμής των οφειλόμενων ενοικίων, καθώς επίσης και η μετακόμιση των γραφείων μέσα στο καλοκαίρι.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι η συνάντηση ζητήθηκε από την πλευρά του ιδιοκτήτη με αφορμή δημοσιεύματα έπειτα από την τελευταία συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου, όπου είχε συζητηθεί και το θέμα των οικονομικών του κόμματος.

Η επιστροφή του ΠΑΣΟΚ στα παλαιά του γραφεία αποτελεί έμμεση αποδοκιμασία της πρωτοβουλίας του ΓΙώργου Παπανδρέου να επιλέξει το ακριβό κτίριο της οδού Ιπποκράτους, παρότι τα οικονομικά του κόμματος δεν το επέτρεπαν, σύμφωνα με πηγές της ηγεσίας του κόμματος...
parapoltika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: