Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Ξεκινά η κατασκευή νέων χειρουργείων στον "Ευαγγελισμό"




Είκοσι δύο υπερσύγχρονα χειρουργεία θα κατασκευαστούν στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός". Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 15 μήνες
Παρουσία του νέου υπουργού Υγείας έγινε την Παρασκευή στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός" ο αγιασμός του εργοταξίου για την ανέγερση των νέων χειρουργείων, τα οποία είναι δωρεά της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος και έχουν προϋπολογισμό 30 εκατομμύρια ευρώ.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί αρκετές πτέρυγες του νοσοκομείου, συνομιλώντας τόσο με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, όσο και με ασθενείς.
Νωρίτερα, είχε δηλώσει: "Ξεκινούν οι εργασίες για την κατασκευή 22 νέων υπερσύγχρονων χειρουργείων στον Ευαγγελισμό. Η Εθνική Τράπεζα αναλαμβάνει μια μεγάλη ευθύνη και δίνει τα αναγκαία χρήματα, ενώ πιστεύω ότι το έργο θα έρθει εις πέρας στον προβλεπόμενο χρόνο, δηλαδή σε 15 μήνες από σήμερα".
Στην τελετή, επίσης, παραβρέθηκαν ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας, Αλέξανδρος Τουρκολιάς, ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ, Δημήτρης Παπαγιαννίδης, ο διοικητής της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, καθώς και ο διοικητής του "ΓΝΑ Ευαγγελισμός", Μιχάλης Θεοδώρου.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: