Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Αφορμή οι... αστακοί Ξεσηκωμός στη Σάμο κατά του Παπανδρέου



Κάτοικοι του νησιού ετοιμάζουν συγκέντρωση έξω από το ξενοδοχείο όπου διαμένει - Κυκλοφόρησε μακάβρια αφίσα όπου το πρόσωπό του έχει παραμορφωθεί και μοιάζει με ζόμπι

Με μια πρωτοφανή κίνηση αποφάσισαν οι κάτοικοι της Σάμου να δείξουν στον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, που παραθερίζει στο νησί ότι θεωρείται ανεπιθύμητος.

Συγκεκριμένα, κυκλοφόρησαν αφίσα με παραποιημένη φωτογραφία του Παπανδρέου, που τον παρουσιάζει ως... αιμοδιψές ζόμπι και με τίτλο: «Είσαι ανεπιθύμητος στη Σάμο»! Παράλληλα αναφέρουν: «Εμείς οι Σαμιώτες ζητούμε από τον εθνικό προδότη να σταματήσει τις διακοπές του τώρα και να φύγει από το νησί».

Οι δημιουργοί της αφίσας, μάλιστα, καλούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας τους Σαμιώτες σήμερα στις 19:00 έξω από το ξενοδοχείο όπου διαμένει ο πρώην πρωθυπουργός, το Doryssa Bay.

Αφορμή για την αφίσα ήταν ένα ρεπορτάζ, που συνοδευόταν από φωτογραφίες και έδειχναν τον Παπανδρέου ανέμελο, να απολαμβάνει θαλασσινά εδέσματα σε εστιατόριο του νησιού.

Να σημειώσουμε ότι η Σάμος είναι από τα νησιά που προτιμά για τις καλοκαιρινές του διακοπές ο Γιώργος Παπανδρέου και είχε βρεθεί και πέρυσι εκεί.
http://www.protothema.gr/politics/article/301571/xesikomos-sti-samo-kata-tou-papandreou/

Δεν υπάρχουν σχόλια: