Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

«Ατομο γνωστό στην Αστυνομία» Δολοφονική απόπειρα κατά μέλους της ΠΟΕ-ΟΤΑ καταγγέλλει η ΑΔΕΔΥ


Δολοφονική απόπειρα κατά μέλους της ΠΟΕ-ΟΤΑ καταγγέλλει η ΑΔΕΔΥ
Tέτοιες ενέργειες μας πεισμώνουν ακόμα περισσότερο στον αγώνα μας ενάντια στα μνημόνια και την πολιτική της φτώχειας, αναφέρει η ΑΔΕΔΥ   (Φωτογραφία:  Icon Photopress )

Αθήνα
Δολοφονική απόπειρα κατά του προέδρου του σωματείου εργαζομένων του δήμου Βύρωνα και μέλους της διοίκησης της ΠΟΕ - ΟΤΑ, Χρήστου Παναγιωτακόπουλου καταγγέλλει η ΑΔΕΔΥ.

Μάλιστα, η ΑΔΕΔΥ κάνει λόγο για συγκεκριμένο άτομο που τρομοκρατούσε την οικογένεια του κ. Παναγιωτόπουλου από την περασμένη Τρίτη και είναι γνωστό στην αστυνομία.

Στη σχετική ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα αναφέρεται, μεταξύ άλλων:

«Το άτομο που τρομοκρατούσε την οικογένεια του αγωνιστή συνδικαλιστή από την περασμένη Τρίτη και το πρωί της Παρασκευής 20/9/2013 εντελώς ξαφνικά και απροειδοποίητα κινήθηκε εναντίον του με τις φράσεις 'θα σε σκοτώσω, θα σε μαχαιρώσω' και τον καταδίωξε με αντικείμενο που έβγαλε από την τσέπη του ενώ εξαφανίστηκε όταν παρουσιάστηκαν περαστικοί, είναι γνωστό στην αστυνομία.

» Γεννά μεγάλα ερωτηματικά η στάση των αστυνομικών του Α.Τ. Βύρωνα στο οποίο οδηγήθηκε ο δράστης μετά από κλήση στην αστυνομία, την Τρίτη το βράδυ, όπου αντί να κρατηθεί για κατάθεση, εξαφανίστηκε, παρόντων των αστυνομικών που τον συνόδευαν.

» Εάν η τρομοκράτηση των αγωνιστών του εργατικού κινήματος είναι ο προφανής στόχος τέτοιων επιθέσεων, ας είναι σίγουροι πως δεν πρόκειται να τα καταφέρουν. Αντίθετα, τέτοιες ενέργειες μας πεισμώνουν ακόμα περισσότερο στον αγώνα μας ενάντια στα μνημόνια και την πολιτική της φτώχειας και της μαζικής ανεργίας, της διάλυσης των Δημοσίων και Κοινωνικών Υπηρεσιών, τις διαθεσιμότητες και απολύσεις και θα αγωνιστούμε για την ανατροπή αυτών των πολιτικών.»
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: