Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Kυκλοφορούν και οπλοφορούν...



...με αδειες από το Δαφνί...
Τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ένας υποψήφιος βουλευτής και ένας δημοτικός της σύμβουλος κυκλοφορούν και οπλοφορούν σε ολόκληρη την Ελλάδα χάρη στα πιστοποιητικά ψυχικής υγείας που έχει υπογράψει και παράσχει ο ψυχίατρος Κωνσταντίνος Παρασχάκης.

Πρόκειται για ...
τους βουλευτές Αθήνας Ηλία Παναγιώταρο, Κορινθίας Στάθη Μπούκουρα και Θεσσαλονίκης Πολύβιο Ζησιμόπουλο, τον υποψήφιο ΧΑ Φθιώτιδας Απόστολο Γκλέτσο και τον δημοτικό σύμβουλο που αντικατέστησε τον Νίκο Μιχαλολιάκο στο δήμο Αθηναίων, Ιωάννη Βουλδή.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που έχουν λάβει πιστοποιητικό ικανής ψυχιατρικής κατάστασης βρίσκεται και το όνομα του πατέρα κατηγορουμένου για την υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, που σήμερα έχει προφυλακιστεί.

"Πρωταγωνιστής" στον αριθμό των πιστοποιητικών για άδειες οπλοφορίας και οπλοκατοχής στη λίστα, είναι το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που έχουν δοθεί, από την 1η Ιανουαρίου του 2012 έως τις 26 Ιουνίου του 2013 έχουν εκδοθεί συνολικά 76 πιστοποιητικά, τα οποία αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για να εκδοθεί η άδεια για τα όπλα.

Παρόλο που δεν έχει διευκρινιστεί σε πόσα από αυτά "φιγουράρει" η υπογραφή του κ. Παρασχάκη, αστυνομικές πηγές εκτιμούν ότι η πλειοψηφία έχει εκδοθεί με την ευθύνη του.

Στα χέρια των ειδικών βρίσκεται και ο πλήρης κατάλογος των ονομάτων και των προσώπων στους οποίους έχουν εκδοθεί πιστοποιητικά, που επίσης ελέγχονται. Ανάμεσα στα ονόματα ξεχωρίζει εκείνο του πατέρα κατηγορουμένου στην υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

"Εθνος της Κυριακής"

Δεν υπάρχουν σχόλια: