Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΔΗΜΑΡ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗ Τ.Α

Τα ονόματα που προτείνει η ΔΗΜΑΡ για τις εκλογές στη Τ.Α
Στον στίβο των περιφερειακών εκλογών μπαίνει δυναμικά η ΔΗΜΑΡ, διαλέγοντας «δυνατά» στελέχη για την πλειοψηφία των περιφερειών της χώρας, δοκιμάζοντας έτσι τις δυνάμεις της τόσο στον χώρο της Κεντροαριστεράς όσο και σε επίπεδο απήχησης στους πολίτες.
Οι αυτοδιοικητικές εκλογές αναμένεται να αποτελέσουν πρόκληση για την Αγίου Κωσταντίνου, η οποία βλέπει τα εκλογικά της ποσοστά αποδυναμωμένα στις πρόσφατες δημοσκοπήσεις.
Ο Γιάννης Πανούσης φαίνεται ο επικρατέστερος για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, αφού ο βουλευτής της Β' Αθηνών έχει δεχτεί πρόταση από αυτοδιοικητικά στελέχη που έχουν αποστασιοποιηθεί από το ΠΑΣΟΚ να τεθεί επικεφαλής ενός ευρύτερου ψηφοδελτίου. Η Αγίου Κωνσταντίνου αναμένει την τελική απόφαση του βουλευτή του οποίου η υποψηφιότητα φαίνεται να απασχολεί και τον ΣΥΡΙΖΑ λόγω των αντιδράσεων που υπάρχουν στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξ αιτίας της υποψηφιότητας του Οδυσσέα Βουδούρη.
Για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ακούγεται το όνομα του βουλευτή Ευβοίας και προσφάτως εκλεγέντα στη θέση του γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας Δημήτρη Αναγνωστάκη. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Νίκος Τσούκαλης φέρεται επικρατέστερος για την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ο οποίος είχε τεθεί υποψήφιος και στις προηγούμενες περιφερειακές εκλογές.
Στην Περιφέρεια Αττικής έχει δηλώσει ότι θα κατέλθει ως ανεξάρτητος υποψήφιος ο Βασίλης Οικονόμου, ο οποίος έχει προχωρήσει σε συζητήσεις με αυτοδιοικητικά στελέχη στην περιφέρεια ευελπιστώντας να διαμορφώσει ένα ανοιχτό ψηφοδέλτιο που θα συγκεντρώσει υψηλότερο ποσοστό από την δύναμη που καταγράφει η ΔΗΜΑΡ στην περιοχή.
Στην Κρήτη θα τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου το στέλεχος του κόμματος Αντώνης Αναψητάκης, ενώ στην περιφέρεια Ηπείρου θα υποστηριχτεί ως υποψήφιος περιφερειάρχης το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ Γιώργος Ζάψας.
Στη Δυτική Μακεδονία θα τεθεί επικεφαλής του περιφερειακού ψηφοδελτίου το μέλος της Ε.Ε. Ντόρα Τσικαρδάνη.
Πηγή Φωτογραφίας: Fosphotos.com / Παναγιώτης Τζάμαρος
http://egiakoumis.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: