Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Παπαδημούλης: Η γλώσσα Μπαλτάκου, θυμίζει χρυσαυγίτη...




Αντικομμουνιστής δηλώνει ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης και στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, Τάκης Μπαλτάκος.
 «Ασφαλώς και είμαι αντικομμουνιστής, έτσι γεννήθηκα και...
έτσι θα πεθάνω»,υποστήριξε μάλιστα, στο "Βήμα 99,5".

Βεβαιως είπε κι άλλα, «οι καταγγελίες περί ρατσιστικής βίας στο Φαρμακονήσι ήταν ψευδείς» και πρόσθεσε «πάμε να αναδείξουμε τη φωνή των αστυνομικών και των λιμενικών, που πέφτουν θύματα ψευδών ομολογιών των λαθρομεταναστών», τα οποία προκάλεσαν την εντονη αντίδραση του Δημητρη Παπαδημούλη.

Ο βουλευτης του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας  στον ραδιοφωνικό σταθμό "Alpha 9,89" τόνισε ότι είναι πολύ επικίνδυνο ο γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου να μιλάει με γλώσσα που θυμίζει Χρυσαυγίτη.

«Είναι πολύ ανησυχητικό για τη χώρα, ο Γ.Γ του υπουργικού συμβουλίου να μιλά με γλώσσα που θυμίζει Χρυσαυγίτη. Είναι η πρώτη φορά από τη Μεταπολίτευση μέχρι σήμερα που ο άνθρωπος που βρίσκεται σε αυτή τη θέση, αντί να οργανώνει τη δουλειά του αφανώς, παίζει το ρόλο ενός πολιτικού σταρ που δίνει γραμμή στην κυβέρνηση σε κρίσιμες στιγμές. Αξίζει να θυμίσουμε ότι ο κ.Μπαλτάκος, την περίοδο που η ΔΗΜ.ΑΡ έφυγε από την τότε τρικομματική συγκυβέρνηση, είπε στους πολιτικούς συντάκτες ότι «δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αν χρειαστεί, θα συνεργαστούμε και με τη Χρυσή Αυγή» τόνισε .

«Αυτά τα δεν με ενδιαφέρει τι λέει η Διεθνής Αμνηστία έχω να τα ακούσω από την εποχή του Παττακού. Λυπάμαι που το κόμμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή έχει σήμερα μια μορφή που αποτελεί υβρίδιο των υπολειμμάτων της ΠΟΛΑΝ και του Καρατζαφέρη» πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: