Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Έρευνα για τις συνθήκες του δυστυχήματος Τραγωδία σε λούνα παρκ στο Ελληνικό - Νεκρός 13χρονος, στην ΜΕΘ 9χρονη


Τραγωδία σε λούνα παρκ στο Ελληνικό - Νεκρός 13χρονος, στην ΜΕΘ 9χρονη
Ο φουσκωτός κύλινδρος μέσα στον οποίο βρίσκονταν τα δύο παιδιά   (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )

Αθήνα
Σε τραγωδία εξελίχθηκε, το μεσημέρι της Κυριακής, το παιχνίδι δύο ανήλικων αδελφών σε λούνα παρκ στη συμβολή των οδών Κύπρου και Γούναρη στο Ελληνικό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα ξαφνικό μπουρίνι σήκωσε τον φουσκωτό κύλινδρο μέσα στον οποίο βρίσκονταν τα δύο αδέλφια, με αποτέλεσμα να ξεφύγει από τη φουσκωτή πισίνα και να αρχίσει να χτυπά δεξιά κι αριστερά σε άλλα αντικείμενα του λούνα παρκ.

Οι γονείς τους και οι άλλοι παρευρισκόμενοι προσπάθησαν να συνεφέρουν τα παιδιά, τα οποία τελικά διακομίστηκαν με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία.

Όπως έγινε γνωστό από το νοσοκομείο, το 13χρονο αγόρι όταν διακομίστηκε ήταν ήδη νεκρό, ωστόσο έγινε προσπάθεια ανάνηψής του επί 40 λεπτά, χωρίς αποτέλεσμα.

Η 9χρονη αδελφή του νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με θλάση στον πνεύμονα. Σύμφωνα με τους γιατρούς, η κατάσταση του κοριτσιού είναι καλή.

Από την αστυνομία προσήχθησαν τρεις υπάλληλοι του λούνα παρκ, που εξετάζονται στο αστυνομικό τμήμα Ελληνικού. Σύμφωνα με το Mega, μεταξύ των συλληφθέντων δεν είναι ο ιδιοκτήτης, ο οποίος βρίσκεται στα Γιάννενα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης επικοινώνησε με τους αστυνομικούς, στους οποίους δήλωσε ότι έχει άδεια για το λούνα παρκ. Ο ιδιοκτήτης του λούνα παρκ βρίσκεται καθοδόν από τα Γιάννενα προς την Αθήνα.

Η αστυνομία εξετάζει τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος και αν τηρούνταν οι κανόνες ασφαλείας στο χώρο.


Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: