Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Νέα παρέμβαση της κίνησης των 75 του ΠΑΣΟΚ

Νέα παρέμβαση της κίνησης των 75 του ΠΑΣΟΚ
Κάποιοι στην κυβερνηση εχουν αναγορευσει τις απολύσεις σε μέγιστη πρωτοβουλία υπακοής στους ευρωπαίους δανειστές και σε ενα πεδίο παιχνιδιού σε βάρος εργαζομένων .
Η πρόκληση ειναι οτι ενώ δεν υπάρχει μνημονιακή υποχρέωση ,και οι δημοσιονομικοί στόχοι που υπηρετούνται ειναι ανύπαρκτοι,την κατέστησε ο κ.Μητσοτακης.
Κύριοι της κυβέρνησης και αγαπητοί σύντροφοι ,
οταν μιλάμε για το απαράβατο δικαίωμα στην εργασία και την καταπολέμηση της ανεργίας ,
Οταν εξαγγέλλουμε υποτίθεται θέσεις ευκαιριών απασχόλησης για καταπολέμηση της ανεργίας ,δεν μπορεί την ιδια στιγμή να μεθοδευονται ,να υλοποιούνται ,να γίνονται αποδέκτες απολύσεις,
ούτε ομαδικές από τον ιδιωτικό τομέα ,ούτε από φορείς του δημοσίου.
Και κυρίως από χώρους που μπορεί να ελεγχθεί και να υλοποιηθεί η αποτροπή τους .
Αυτό είναι και υποκριτικό και δείχνει έλλειψη στοιχειώδους αντίληψης για τις συνέπειες της κρίσης και από τους Ευρωπαίους εταίρους και από την κυβέρνηση .
Ειναι υποκριτικό να υπάρχει αυτή η μεθοδευμένη ενοχοποίηση ,οταν εχουν υπάρξει πολλές χιλιάδες αποχωρήσεις.
Αποσυνδέστε επιτέλους την κινητικότητα από τις απολύσεις.
Αξιοποιήστε επιτέλους τους κατά την γνώμη σας πλεονάζοντες υπαλλήλους μέσω της κινητικότητας σε ένα μεγάλο βαθμό στους στους ελεγκτικούς μηχανισμούς που είναι σε αποδρομή και κατάρρευση από την έλλειψη προσωπικού ,με αποτέλεσμα να χάνονται ασύλληπτα έσοδα για το δημόσιο .
Ας υπηρετηθεί επιτέλους το δημόσιο συμφέρον χωρίς απολύσεις και με ολοκληρωμένη στελέχωση των καταρακωμένων ελεγκτικών μηχανισμών ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ,στην δικαιοσύνη ,την αγορά ,την εργασία ,τα τρόφιμα ,την οικονομία ,την υγεία ,την ασφάλιση ,και παντού όπου χρειάζεται έλεγχος και δημιουργική αποτελεσματική συνεισφορά ..
Ας προστατεύσετε επιτέλους τους εργαζόμενους οπουδήποτε με οποιοδήποτε μέσο και χωρίς,αναστολές,συνδέοντας την ανάπτυξη με την διατήρηση και διεύρυνση θέσεων εργασίας .
Δεν μπορεί να την πληρώνουν μονίμως οι εύκολοι στόχοι και τα θύματα της κρίσης .
Αυτή την πολιτική και κοινωνική αντίφαση ....εξαγγέλλουμε δήθεν θέσεις απασχόλησης και την ίδια στιγμή δρομολογούνται μεθοδευμένες απολύσεις δυστυχώς δεν μπορεί να την αφομοιώσει και να την αποδεχτεί κανένας λογικός και εχέφρων πολίτης .
ΚΙΝΗΣΗ 75ΠΑΣΟΚ
egiakoumis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: