Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Αναγνωρίστηκε από ένοικο πολυκατοικίας Στο Μαρούσι εντοπίστηκε το κρησφύγετο του Ν.Μαζιώτη


Στο Μαρούσι εντοπίστηκε το κρησφύγετο του Ν.Μαζιώτη
Αποκλεισμένος ο δρόμος που οδηγεί στην πολυκατοικία που φέρεται να διέμενε ο κατηγορούμενος   (Φωτογραφία:  Eurokinissi )


/
Αθήνα
Στο Μαρούσι, κοντά στον σταθμό του ΗΣΑΠ, εντοπίστηκε από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία το κρησφύγετο του Νίκου Μαζιώτη, ο οποίος συνελήφθη την Τετάρτη στη διάρκεια συμπλοκής στο Μοναστηράκι.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, τον Ν.Μαζιώτη αναγνώρισε από τις φωτογραφίες που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα μία γυναίκα, η οποία ειδοποίησε τις αρχές.

Όπως αποκάλυψε στους αστυνομικούς, ο Νίκος Μαζιώτης έμενε μαζί με την Πόλα Ρούπα και το παιδί τους σε διαμέρισμα του 5ου ορόφου στην πολυκατοικία που και η ίδια διαμένει, επί της οδού Υψηλάντου 27.
 Επιλέξτε εδώ για να δείτε την εικόνα σε μεγέθυνση


Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες προκύπτει πως το ζευγάρι είχε νοικιάσει το συγκεκριμένο διαμέρισμα εδώ και περίπου δύο χρόνια και ο Μαζιώτης εμφανιζόταν πάντα μεταμφιεσμένος με περούκα, ενώ και η Ρούπα είχε βαμμένα ξανθά τα μαλλιά της.

Η Πόλα Ρούπα και το ανήλικο παιδί τους δεν βρέθηκαν στο διαμέρισμα, στο οποίο αναμένεται να ξεκινήσει έρευνα της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας και της Αντιτρομοκρατικής.





16 φωτογραφίες


Παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό γκαράζ όπου, πιθανόν, βρίσκεται το αυτοκίνητο που είχε αγοράσει πέρυσι ο Μαζιώτης με τα στοιχεία Μιχάλης Μιχελάκης, καθώς και γιάφκας με οπλισμό.
Ένταλμα για συνεργό του
Την ίδια στιγμή οι αρχές εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης σε βάρος 35χρονου συνεργού του Μαζιώτη. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, από τις εργαστηριακές εξετάσεις προέκυψε ότι ο 35χρονος συμμετείχε μαζί με τον Ν.Μαζιώτη στις δύο ένοπλες ληστείες τραπεζών στην Ακράτα (21/12/2012) και στα Μέθανα (25/7/2013).

Επίσης, ο καταζητούμενος είχε κατηγορηθεί για κλοπή δύο αυτοκινήτων, εκ των οποίων το ένα είχε χρησιμοποιηθεί στην απαγωγή του επιχειρηματία Γιώργου Μυλωνά (2008) και το άλλο φέρεται ότι το χρησιμοποίησε ο Νίκος Μαζιώτης και βρέθηκε καμένο όταν συνελήφθη μαζί με την Πόλα Ρούπα, το 2010.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, με την πρόοδο των ερευνών αναμένονται και άλλα εντάλματα σύλληψης.


Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: