Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Το "πόθεν έσχες" διαψεύδει τη Σοφία Βούλτεψη...


 


Εχει και σπίτι και εξοχικό και ακίνητα...
Το πόθεν έσχες της Σοφίας Βούλτεψη διαψεύδει τον ισχυρισμό της ότι είναι... ακτήμων και δεν διαθέτει κανένα ακίνητο. Η υφυπουργός συνελήφθη ψευδόμενη για τη δήλωσή της (στα "Παραπολιτικά FM") ότι "δεν έχω ακίνητα". Η πραγματικότητα είναι ότι έχει και σπίτι και εξοχικό και ακίνητα μέσα σε...
δάσος στην Πεντέλη.
Σύμφωνα με το πόθεν έσχες που έχει καταθέσει στη Βουλή η Σ. Βούλτεψη διαθέτει:
* Διαμέρισμα στη Γλυφάδα 239 τ.μ. που "συμπληρώνεται" από 130 τ.μ. βοηθητικών χώρων. Το οικόπεδο συνολικά είναι 402 τ.μ. Το διαμέρισμα αγοράσθηκε το 1985 και είναι κατά 100% στην πλήρη κυριότητα της Σ. Βούλτεψη.
* Οικία στην Αγία Μαρίνα (Λαγονήσι). Προφανώς πρόκειται για το εξοχικό της υπουργού. Είναι οικόπεδο 516 τ.μ. επί του οποίου βρίσκεται οικία 71,36 τ.μ. και ανήκει κατά 50% στην πλήρη κυριότητα της Σ. Βούλτεψη.
* Πάνω από 2.000 τ.μ. στο Ντράφι (μαζί με τον σύζυγό της Θανάση Αγγελόπουλο). Ουσιαστικά πρόκειται για δύο οικόπεδα μέσα σε (σύμφωνα με όσα δηλώνει η ίδια στο πόθεν έσχες της) δάσος συνολικής έκτασης 2.019,16 τ.μ. Η Σ. Βούλτεψη και ο σύζυγός της διαθέτουν έκαστος εξ αδιαιρέτου το 0,0825% της δασικής έκτασης, που συνολικά φτάνει τα 1.224.000 τ.μ.
* Αγροτεμάχιο 750 τ.μ. στην Αγία Αικατερίνη στη Μάνδρα. Το οικόπεδο ανήκει κατά 75% στην πλήρη κυριότητα της Σ. Βούλτεψη, ενώ, όπως διευκρινίζει, "δεν υπάρχει συμβόλαιο", καθώς είναι κληρονομιά από τον πατέρα της.

πηγη H AYΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: