Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Άρχισαν τα όργανα στη ΔΗΜΑΡ ζητούν να παραδώσει την έδρα του ο Σπ. Λυκούδης

Άρχισαν τα όργανα στη ΔΗΜΑΡ ζητούν να παραδώσει την έδρα του ο Σπ. Λυκούδης
«Η έδρα του βουλευτή επικράτειας είναι έδρα κομματική. Εγώ θα την έδινα στο κόμμα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Θόδωρος Μαργαρίτης μέλος της Εκτελεστικής επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, αναφερόμενος στο ενδεχόμενο αποχώρησής του Σπύρου Λυκούδη από το κόμμα.
Μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM ο κ. Μαργαρίτης τόνισε ότι: « Η έδρα του βουλευτή επικρατείας είναι έδρα του κόμματος. Γι' αυτό θα του έλεγα να το ξανασκεφτεί. Είναι έδρα του κόμματος, δεν είναι με εκλογή με σταυρό. Έχει μια ποιοτική διαφορά. Εγώ θα την έδινα στο κόμμα την έδρα.»
Σχετικά με το συνέδριο της δημοκρατικής παράταξης και το ΠΑΣΟΚ σημείωσε πως: «Εμείς κάναμε σαφές ότι μας ενδιαφέρει ο διάλογος. Η επιλογή που έγινε για την δημοκρατική παράταξη είναι επιλογή του ΠΑΣΟΚ, άρα λοιπόν αφορά τον οργανωτικό και πολιτικό σχεδιασμό ενός κόμματος στον οποίο δεν έχουμε συμπεριληφθεί. Παρακολουθώ κι άλλες κινήσεις στο χώρο της Κεντροαριστεράς που έχουν την ίδια άποψη. Εμείς προτείναμε να δημιουργηθεί δίκτυο διαλόγου όλων αυτών των δυνάμεων, προκειμένου σε μηδενική βάση να ανοίξει η συζήτηση για το μέλλον της σοσιαλδημοκρατίας. Δεν θα παρευρεθώ, όπως φαντάζομαι, διότι δεν θα ερχόταν και ο κ. Βενιζέλος στο δικό μας το συνέδριο.»
egiakoumis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: