Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Έδωσαν εξηγήσεις Αγγελόπουλοι- Γιαννακόπουλος...





Το κατώφλι του Αθλητικού Εισαγγελέα πέρασαν το πρωί της Τετάρτης (19/11) οι αδελφοί Αγγελόπουλοι και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τους πρώτους να κάνουν δηλώσεις και τον δεύτερο να αποφεύγει να κάνει το οποιοδήποτε σχόλιο.
Οι ...
τρεις τους, βρέθηκαν με τον κύριο Σιμιτζόγλου για συστάσεις. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε κληθεί σχετικά με τις ανακοινώσεις και τις δημόσιες «αντιδικίες» με τον Ολυμπιακό και τους αδερφούς Αγγελόπουλους. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατά την έξοδο του από το γραφείο του Εισαγγελέα δεν έκανε καμία δήλωση και αποχώρησε.
Ενώπιον του Σιμιτζόγλου βρέθηκαν έπειτα από κλήση του και οι αδερφοί Αγγέλοπουλοι. Οι μεγαλομέτοχοι της ΚΑΕ Ολυμπιακός κλήθηκαν και εκείνοι με τη σειρά τους για συστάσεις σχετικά με τις ανακοινώσεις και τις δημόσιες τοποθετήσεις τους όσον αφορά την κόντρα με τον Παναθηναϊκό και τον κ. Γιαννακόπουλο.
«Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη. Στην Ελλάδα οι νόμοι πρέπει να εφαρμόζονται και όποιος πιστεύει το αντίθετο κάνει λάθος», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ενώ ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος είπε:«Έχουμε αγώνα την Πέμπτη», σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με το αν θα υπάρξει ανακωχή.
woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: