Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

«Ήρθε η ώρα για πολιτική αλλαγή» Πρόθυμος να συναντηθεί με τον Αλ.Τσίπρα δηλώνει ο Φ.Κουβέλης


Πρόθυμος να συναντηθεί με τον Αλ.Τσίπρα δηλώνει ο Φ.Κουβέλης
«Αν είχαμε συνεννοηθεί, όλα θα ήταν ευκολότερα» σημειώνει ο κ. Κουβέλης   (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )
Έτοιμος να συναντηθεί με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και με τους επικεφαλής όλων των συλλογικοτήτων με τις οποίες η ΔΗΜΑΡ είναι σε συζητήσεις δηλώνει ο Φώτης Κουβέλης. Αθήνα

Σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής, ο κ. Κουβέλης διατυπώνει την εκτίμηση ότι οι διαρκείς υποχωρήσεις της κυβέρνησης εξέθρεψαν τις παράλογες απαιτήσεις της τρόικας.

«Θεωρώ ότι εδώ και καιρό δεν διαπραγματευόμαστε. Διαχειριζόμαστε απλώς ως χώρα το πλαίσιο που μας επιβάλλεται» αναφέρει.

Παράλληλα, δεν αποκλείει ούτε το σενάριο των πρόωρων εκλογών ούτε της επίσπευσης της διαδικασίας εκλογής Προέδρου, σημειώνοντας πάντως ότι και στις δύο περιπτώσεις, η ατζέντα της διαπραγμάτευσης θα μείνει ανοικτή για ευνόητους λόγους.

Σχετικά με την συλλογή υπογραφών για την εκλογή Προέδρου, ο κ. Κουβέλης προειδοποιεί τους βουλευτές της ΔΗΜΑΡ που συμμετέχουν ότι ο καθένας έχει την άποψή του, όμως «στο τέλος οφείλουμε να σεβαστούμε τις συλλογικές αποφάσεις».

Για το κατά πόσο είναι αποστάτες όσοι ψηφίσουν υπέρ της εκλογής Προέδρου από την παρούσα Βουλή, ο κ. Κουβέλης αποφεύγει τον χαρακτηρισμό, σημειώνοντας ότι: «θα έχουν απλώς πειστεί από το κυβερνητικό πολιτικό σχέδιο και θα συναινέσουν στην παράταση του κυβερνητικού βίου. Θα έχουν αυτονόητα την ευθύνη της πολιτικής επιλογής.»     
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: