Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Ο Θάνος Μωραΐτης, υποψήφιος βουλευτής Β ΑΘΗΝΩΝ με το ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών μιλώντας στη ΝΕΡΙΤ:


«Οι διαφορές μας με τον κύριο Βενιζέλο είναι πολλές. Το κόμμα έγινε παρακολούθημα της Νέας Δημοκρατίας και έχασε το ιδεολογικό του στίγμα.

Κάποιοι βγήκαμε στη δημόσια σφαίρα και εκφράσαμε, εδώ και καιρό, ανοιχτά, τις δαφωνίες μας. Κάποιοι άλλοι, πρώην σύντροφοί μου, παίζουν με τη νοημοσύνη των πολιτών όταν λένε ότι τον Βενιζέλο τον αλλάζουμε τη Δευτέρα. Γιατί αυτό είναι που λένε στους τελευταίους ψηφοφόρους του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Διαφωνούμε

Αναφερόμενος στον Γιώργο Παπανδρέου και το ΚΙΝΗΜΑ, είπε:

«Ο Παπανδρέου απέδειξε, σε πολύ δύσκολες στιγμές, ότι ήταν ανοιχτός. Καλούσε τις άλλες πολιτικές δυνάμεις να σηκώσουμε μαζί τα βάρη. Τότε δεν παιζόταν η τιμή του ΠΑ.ΣΟ.Κ, της κυβέρνησης και του Παπανδρέου. Παιζόταν στα ζάρια η τύχη της χώρας. Και ο κ. Σαμαράς και ο κ. Τσίπρας ήταν στην πλατεία Συντάγματος. Υπήρχαν λοιπόν πολιτικές δυνάμεις που, δυστυχώς, δε συνέβαλαν καθόλου θετικά.

Το ΚΙΝΗΜΑ θα είναι η έκπληξη των εκλογών και θα αποτελέσει έναν προοδευτικό πόλο σταθερότητας. Δεν μπορούμε 
εμείς, όταν έχει αλλάξει η ζωή του 30% του πληθυσμού, να μιλάμε για όλα τα άλλα και να μη μιλάμε για μια ατζέντα που θα μας βγάλει από τα αδιέξοδα και θα διαμορφώσει καλύτερους όρους για τη χώρα.»
-----------------------------------------------------------------------------------

Δείτε το βίντεο, εδώ:

http://youtu.be/7T_GYiow4OM

Δεν υπάρχουν σχόλια: