Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Οκτώ δημοσιογράφοι στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ...


Στην τελική ευθεία βρίσκεται η κατάρτιση των ψηφοδελτίων από το επιτελείο της αξιωματικής αντιπολίτευσης -με την Κεντρική Επιτροπή να...
παίρνει αύριο, Σάββατο, κρίσιμες αποφάσεις- ενώ η σύνθεσή τους θα είναι κατά περίπου 70% με στελέχη του κόμματος και 30% με συνεργαζόμενους.
Οι διαθεσιμότητες που καταφθάνουν στην Κουμουνδούρου είναι πολλές και, όπως ήταν αναμενόμενο, έντονο καταγράφεται το ενδιαφέρον του δημοσιογραφικού κόσμου, με τις συζητήσεις για το ποιοι θα τελικά είναι υποψήφιοι να απασχολούν τα πηγαδάκια.
1. Νίκος Φίλης Στην Α’ Αθήνας θα είναι κατά πάσα πιθανότητα υποψήφιος ο διευθυντής της εφημερίδας «Αυγή», Νίκος Φίλης. 
2. Νίκος Ξυδάκης Για τη Β’ Αθήνας οδεύει ο αρθρογράφος της «Καθημερινής» Νίκος Ξυδάκης. Με καταγωγή από τη Μύκονο, το 2000 ήταν υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων συνεργαζόμενος με το.. ψηφοδέλτιο του Συνασπισμού της Αριστεράς, ενώ κατέβηκε και στην κούρσα των ευρωεκλογών το Μάιο του 2014.
3. Αννέτα Καββαδία Την εκλογική μάχη στη Β' Αθήνας αναμένεται να δώσει και η πολιτική συντάκτρια Αννέτα Καββαδία. Η Κερκυραία δημοσιογράφος, καλύπτει επί 23 χρόνια το ρεπορτάζ της Αριστεράς, και βρίσκεται (όπως και οι υπόλοιποι) εν αναμονή των αποφάσεων της Κεντρικής Επιτροπής.
4. Γιώργος Κυρίτσης Στα ονόματα των υποψηφίων που ακούγονται περιλαμβάνεται και αυτό του δημοσιογράφου Γιώργου Κυρίτση. Εξαρχειώτης με καταγωγή από την Ήπειρο και την Αχαΐα. Εργάζεται ως δημοσιογράφος στην Αυγή και από το 2007 στο «Κόκκινο».
5. Χρήστος Γιαννούλης Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Χρήστος Γιαννούλης κουβαλάει τα «παράσημα» της αντίστασης στο «λουκέτο» της ΕΡΤ – υπόθεση που σήκωσε πολύ ψηλά ο ΣΥΡΙΖΑ-και όπως όλα δείχνουν, θα είναι υποψήφιος στην Κατερίνη.
6. Νάσος Αθανασίου Εκ νέου υποψήφιος στην περιφέρεια Αττικής θα είναι ο δημοσιογράφος Νάσος Αθανασίου που δημοσιογραφεί από είκοσι χρονών και έχει εργαστεί μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Έθνος, Καθημερινή και Ελεύθερος Τύπος.
7. Γιώργος Βαρεμένος Στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Αιτωλοακαρνανία θα είναι εκ νέου υποψήφιος ο δημοσιογράφος Γιώργος Βαρεμένος. 

8. Στάθης Σταυρόπουλος Ο σκιτσογράφος της Realnews και υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ το 2012 Στάθης Σταυρόπουλος είναι ένα από τα ονόματα που έχουν συζητηθεί κατ’ εξοχήν για το Επικρατείας.  Άνθρωπος χαμηλών τόνων, ο ίδιος στις κατ ’ιδίαν συνομιλίες του δεν επιβεβαιώνει τις φήμες, ωστόσο το όνομά του ακούγεται όλο και πιο έντονα στους διαδρόμους της Κουμουνδούρου.

ΣΤΕΛΛΑ Α. ΓΚΑΝΤΩΝΑ
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: