Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Προσοχή: Δεν είναι ανέκδοτο!...


prosoxi-den-einai-anekdoto-kai-i-olga-gia-tin-igesia
 Και η Ολγα για την ηγεσία...
Η βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός δηλώνει ότι είναι στις φιλοδοξίες της να διεκδικήσει την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας. 

Η... 
Ολγα Κεφαλογιάννη, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα "Real News", απαντά στο ερώτημα εάν ενδιαφέρεται για την αρχηγία του κόμματος: «Ενδιαφέρομαι να εργαστώ για την ανασυγκρότηση του χώρου της κεντροδεξιάς. Αυτή η φιλοδοξία μου υπηρετείται με πολλούς τρόπους και όχι μόνο μέσω μιας υποψηφιότητας για την αρχηγία». 

«Με ενοχλεί ο μισαλλόδοξος λόγος»

Η Ολγα Κεφαλογιάννη δηλώνει προβληματισμένη από το γεγονός ότι «δεν καταφέραμε να υπερασπιστούμε και να επικοινωνήσουμε το έργο μας». Για το μοντέλο αντιπολίτευσης που πρέπει να ακολουθήσει η ΝΔ, η βουλευτής παρατηρεί: «Η Κεντροδεξιά οφείλει να παράγει ήθος. Με ενοχλεί πολύ ο μισαλλόδοξος λόγος. Αυτός που διχάζει και δημιουργεί φανατισμό στην κοινωνία». 

Η Ολγα Κεφαλογιάννη δηλώνει ενοχλημένη για τις δηλώσεις του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε περί ανεύθυνης κυβέρνησης που εξέλεξε ο ελληνικός λαός: «Με ενόχλησαν αυτές οι δηλώσεις. Νομίζω ότι ξεπερνούν τα όρια. Μπορείς να ασκείς κριτική σε μια κυβέρνηση, δεν μπορείς όμως να επιπλήττεις έναν ολόκληρο λαό για τις επιλογές του». Η βουλευτής της ΝΔ τονίζει ότι «αυτές τις μέρες δεν διακυβεύεται το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ ή της Νέας Δημοκρατίας, αλλά το μέλλον της Ελλάδας.»

πηγη thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: