Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Καμμένος: Αυτή η κυβέρνηση θα διαπραγματεύεται όρθια...




Και όχι στα τέσσερα (ΒΙΝΤΕΟ)...
«Ποιος έφερε την ανθρωπιστική κρίση; Ποιανού πολιτική έφερε και είχε ως αποτέλεσμα την ανθρωπιστική κρίση;», αναρωτηθηκε   ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, κατά την ομιλία του στη  Βουλή.
Η απάντηση ήρθε αμέσως, από τον ίδιο: «Η πολιτική την οποία στήριξε ο κ. Βενιζέλος και στη συνέχεια ο κ. Σαμαράς. Η πολιτική της...
ύφεσης, της εσωτερικής υποτίμησης, η πολιτική που οδήγησε στη φτωχοποίηση τον ελληνικό λαό, η πολιτική που αντί να βοηθήσει στη μείωση του ελλείμματος, βοήθησε στο να ξεφύγει το έλλειμμα, η πολιτική που αντί να βοηθήσει στη μείωση του χρέους τριπλασίασε και τετραπλασίασε το χρέος.

Η πολιτική που έκανε το 70% των νέων να είναι άνεργοι, η πολιτική που έκλεισε τις επιχειρήσεις, η πολιτική που εξαθλίωσε τα εργασιακά δικαιώματα, η πολιτική που διέλυσε μισθούς και συντάξεις. Η πολιτική η οποία αποφάσισε ο ελληνικός λαός στις τελευταίες εκλογές να αλλάξει. Και θα αλλάξει αυτή η πολιτική είτε τους αρέσει είτε δεν τους αρέσει. Διότι εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα κυρίαρχο κράτος».

«Μας είπε ο κ Βενιζέλος ότι η χώρα ήταν όρθια. Τη χώρα την κρατούσαν όρθια με εντολές του Πρωθυπουργού να είναι στα τέσσερα. Αυτή η κυβέρνηση θα διαπραγματεύεται όρθια. Αυτή η κυβέρνηση θα διαπραγματεύεται έχοντας τη λαϊκή εντολή και υπηρετώντας την εθνική κυριαρχία της χώρας. Αυτή η κυβέρνηση δεν πρόκειται να εκτελέσει αλλουνού εντολές απ’ τις εντολές τις οποίες έχει δώσει ο ελληνικός λαός. Και οι εντολές που έχει δώσει ο ελληνικό λαός είναι απόλυτα σαφείς. Είναι η αλλαγή αυτής της πολιτικής», πρόσθεσε.
Δείτε το Βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια: