Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Πολιτική δέσμευση Τσίπρα ...


Πολιτική δέσμευση Τσίπρα για άρση της δέσμευσης των αποθεματικών σε σύντομο διάστημα
...για άρση της δέσμευσης των αποθεματικών σε σύντομο διάστημα...
Πολιτική δέσμευση ότι θα προχωρήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα σε αλλαγή της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου που δεσμεύει τα ταμειακά διαθέσιμα Περιφερειών και Δήμων παρείχε ο πρωθυπουργός στους εκπροσώπους της ένωσης περιφερειών Ελλάδας στη συνάντηση που είχε μαζί τους το Σάββατο.

«Είχαμε μια...
ουσιαστική, πραγματική και χρίσιμη συνάντηση με τον πρωθυπουργό. Πήραμε την πολιτική διαβεβαίωση ότι το μέτρο αυτό είναι έκτακτο και προσωρινό και συνεπώς θα αλλάξει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα με τροπολογία» δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΝΠΕ Κώστας Αγοραστός.

«Από τη στιγμή που είναι έκτακτο αλλάζουν και οι αποφάσεις μας» συμπλήρωσε ο κ. Αγοραστός καθώς το Δ.Σ. της ΕΝΠΕ θα προχωρήσει αργότερα σε έκτακτη συνεδρίαση.


Από τη στιγμή που μας μίλησε καθαρά, ό,τι εργαλείο χρειάζεται η χώρα για να λήξει η διαπραγμάτευση θα το δώσουμε, συμπλήρωσε ο κ. Αγοραστός.


Αυτό που δεν θέλουμε είναι να υπάρξει μια ολοκληρωτική πολιτική πρακτική στη χώρα πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΕΝΠΕ και συμπλήρωσε ότι με τον πρωθυπουργό συμφωνήθηκε να υπάρξουν έκτακτες συναντήσεις.


Στις 3 μετά το μεσημέρι την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου θα περάσει αντιπροσωπεία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας για το θέμα της δέσμευσης των αποθεματικών.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: