Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Βρισιές, σε άπταιστα αραβικά, από τον χρυσαυγίτη Κουκούτση...



Κατά τη διάρκεια της διακοπής της δίκης...
Κατά τη διάρκεια της διακοπής της δίκης της ΧΑ, ο χρυσαυγίτης, Δημήτρης Κουκούτσης, σε άπταιστα αραβικά, βρήκε την ευκαιρία και...
έβρισε τη διερμηνέα των αλλοδαπών μαρτύρων που βρίσκονται στο δικαστήριο για να καταθέσουν για τη δράση της Χρυσής Αυγής. 

Στα διαδικαστικά της δίκης της Χρυσής Αυγής, η διαδικασία ξεκίνησε με την εκφώνηση των ονομάτων των κατηγορουμένων. Ανάμεσα στους ακροατές οι γονείς του Παύλου Φύσσα, η Λιάνα Κανέλλη και αρκετοί μάρτυρες και θύματα. Από τους κατηγορουμένους βουλευτές προσήλθαν οι Δημήτρης Κουκούτσης και Στάθης Μπούκουρας, ενώ αναμένεται και ο Μιχάλης Αρβανίτης, όπως δήλωσε ο συνήγορός του.

Ανάμεσα στους υπερασπιστές από νωρίς βρέθηκαν στην αίθουσα οι δικηγόροι Καπερνάρος και Μαντούβαλος, οι οποίοι πολύ ευδιάθετοι συνομιλούσαν με συναδέλφους τους. Στην αίθουσα δεν υπάρχει καμιά ανησυχία για το τηλεφώνημα περί βόμβας και δεν φαίνεται να έχει ενημερωθεί κανείς από τους παράγοντες της δίκης.

Ο κόσμος είναι λιγοστός και στις δύο αίθουσες, ενώ οι αστυνομικοί με την παρουσία τους «χωρίζουν» τους παράγοντες των δύο δικαστικών υποθέσεων. Στον αποκλεισμένο χώρο δεν μπορεί να μπει κανείς, αν δεν έχει άμεση ή έμμεση σχέση με τις δίκες. Η πρόσβαση σε πολίτες είναι αδύνατη ακόμα και σήμερα, αν και οι πολλές θέσεις κενές δεν δικαιολογούν σήμερα το επιχείρημα της έλλειψης χώρου.

Στον εξωτερικό χώρο έχουν συγκεντρωθεί ελάχιστοι διαμαρτυρόμενοι για την εκδίκαση της υπόθεσης στον Κορυδαλλό, αλλά όπως μας ενημέρωσαν πολλοί πολίτες δεν γνώριζαν την αλλαγή της ώρας και ίσως γι αυτό το λόγο υπάρχει λιγότερος κόσμος εδώ. Σε αντιφασιστική συγκέντρωση καλούσε η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ).

πηγη efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: