Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Σε Παρίσι-Βρυξέλλες και ο Γ. Βαρουφάκης Συνάντηση Δραγασάκη-Ντράγκι για την ρευστότητα


Ένα 24ωρο πριν την κρίσιμη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΚΤ που θα κρίνει το αν θα ανοίξει εν μέρει η στρόφιγγα της ρευστότητας για την ελληνική οικονομία, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης θα συναντηθεί με τον κεντρικό τραπεζίτη της Ευρωζώνης, Μάριο Ντράγκι.
drag var
Του Γιώργου Μελιγγώνη
Η συνάντηση θα γίνει αύριο, Τρίτη, στην έδρα της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας στη Φρανκφούρτη στις 17:30, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι θα παραβρεθεί και ο αναπληρωτής υπουργός Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων -και συντονιστής της πολιτικής ομάδας διαπραγμάτευσης- Ευκλείδης Τσακαλώτος.
Παράλληλα, σε διαδοχικές επαφές σε Παρίσι και Βρυξέλλες θα βρίσκεται αύριο και ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκης. Μία μόλις ημέρα μετά το δημοσίευμα των Financial Times που υποστήριζε ότι ο Γιάννης Βαρουφάκης έχασε και τον «τελευταίο φίλο της Ελλάδας», δηλαδή τον Γάλλο υπουργό Οικονομικών, Μισέλ Σαπέν, ο κ. Βαρουφάκης θα... συναντηθεί μαζί του στο Παρίσι, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στις Βρυξέλλες όπου το μεσημέρι, στις 2:30, θα έχει συνάντηση με έναν άλλο Γάλλο: τον επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων, Πιερ Μοσκοβισί.
http://www.matrix24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: