Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Μύδροι Ραγκούση για τις αλλαγές στη Διαύγεια...




Κατά των αλλαγών που δρομολογεί η κυβέρνηση στη Διαύγεια τάχθηκε με παρέμβασή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα το Facebook ο πρώην υπουργός Εσωτερικών της κυβέρνησης Παπανδρέου και εκ των ιδρυτών του συστήματος, Γιάννης Ραγκούσης. 

Ο πρώην υπουργός κάνει λόγο για...
αδιαμφισβήτητο βάναυσο πλήγμα στην «πεμπτουσία της δι@ύγειας» και τονίζει ότι  «θα βυθιστεί ξανά στο σκοτάδι της αδιαφάνειας ένας κρίσιμος οικονομικός τομέας της λειτουργίας του κράτους».

Δείτε ολόκληρη τη δήλωση Ραγκούση

Δήλωση για την τροπολογία στη δι@ύγεια

«Μετά από προσεκτική μελέτη της τροπολογίας επί του Ν.3861- πρόγραμμα"δι@ύγεια"-που υπογράφουν 4 Υπουργοί της Κυβέρνησης Τσίπρα με πρωτοστάτη τον κ.Βαρουφάκη, τελικά εξάγεται ένα και μόνο συμπέρασμα το οποίο δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση. 

Εάν η συγκεκριμένη τροπολογία ψηφισθεί, τότε θα πληγεί βάναυσα η πεμπτουσία της δι@ύγειας και θα βυθιστεί ξανά στο σκοτάδι της αδιαφάνειας ένας κρίσιμος οικονομικός τομέας της λειτουργίας του κράτους. 

Το δε σκεπτικό της αιτιολόγησης της τροπολογίας είναι απολύτως νοσηρό καθότι επικαλείται την ανάγκη καταπολέμησης της γραφειοκρατίας (αν είναι δυνατόν) προκειμένου να "σβήσει τα φώτα" της διαφάνειας με αυτήν την απροσχημάτιστη απόπειρα εξουδετέρωσης της δι@ύγειας.

Μόνον αυτοί γνωρίζουν την πραγματική σκοπιμότητα και ιδιοτέλεια που κρύβονται πίσω από αυτήν την τροπολογία.»


newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: