Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Δεν διευκρινίζει τον αριθμό των θυμάτων του μακελειού ...


Δεν διευκρινίζει τον αριθμό των θυμάτων του μακελειού η Ελβετική αστυνομία – Μιλάει για πολλούς νεκρούς - Media
...η Ελβετική αστυνομία...
Πολλοί άνθρωποι, όλοι ενήλικες, σκοτώθηκαν χθες το βράδυ στο Βίρενλινγκεν, στο βόρειο ελβετικό καντόνι Άαργκαου ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία του καντονιού.

Η...
αστυνομία, η οποία δεν έκανε γνωστό τον αριθμό των θυμάτων, πρόσθεσε πως τα αίτια του επεισοδίου δεν είναι γνωστά και πως το απόγευμα θα δοθεί συνέντευξη Τύπου.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Άαργκαου δήλωσε σε τοπικό ραδιοσταθμό πως είναι πιθανόν ο δράστης να περιλαμβάνεται στους νεκρούς.

Σύμφωνα με την ελβετική εφημερίδα Tages Anzeiger, γείτονες έκαναν γνωστό πως οι νεκροί είναι πέντε, μεταξύ των οποίων ένα ζευγάρι και ο γιος του καθώς και ο γιός προσώπων που κατοικούν σε γειτονικό σπίτι. Η αστυνομία αρνήθηκε προς το παρόν να σχολιάσει.

Γείτονες άκουσαν πυροβολισμούς χθες γύρω στις 23:00 (μεσάνυχτα ώρα Ελλάδας) και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν πολλά πτώματα μέσα και έξω από μια πολυκατοικία. Διαπιστώθηκε ο θάνατος των θυμάτων, που ήταν όλα ενήλικες, πρόσθεσε η αστυνομία στην ανακοίνωσή της. Οι νεκροί δεν έχουν ακόμη αναγνωριστεί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian, η μικρή πόλη Würenlingen είχε γίνει και στο παρελθόν επίκεντρο αιματηρών πυροβολισμών το 1985 όταν ένας επιχειρηματίας είχε δολοφονήσει το σύζυγο της πρώην ερωμένης του και δύο ιερόδουλες περίπου 100 μέτρα μακριά από τον τόπο του εγκλήματος που ερευνά σήμερα η αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: