Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Συγκέντρωση ΚΚΕ στο Σύνταγμα...



Την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση, εν όψει του δημοψηφίσματος της Κυριακής, πραγματοποιεί σήμερα στις 8 μ.μ., στην πλατεία Συντάγματος, το ΚΚΕ.

Στη συγκέντρωση θα μιλήσει ο γ.γ. της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, Δ. Κουτσούμπας, ο οποίος αναμένεται να...


αναφερθεί αναλυτικά στην επιλογή του ΚΚΕ να συστήσει στους ψηφοφόρους του να ρίξουν στην κάλπη «ψηφοδέλτιο» το οποίο θα αναγράφει: «Οχι στην πρόταση των Ε.Ε. - ΔΝΤ – ΕΚΤ. Οχι στην πρόταση της κυβέρνησης. Αποδέσμευση από την Ε.Ε., με τον λαό στην εξουσία».

Το «ψηφοδέλτιο» διανέμεται από τις κομματικές οργανώσεις και είναι αναρτημένο στις κομματικές ιστοσελίδες -ώστε να μπορεί να το εκτυπώσει ο κάθε ενδιαφερόμενος- αν και, σύμφωνα με την εκλογική νομοθεσία, θεωρείται άκυρο.

Πριν από τη συγκέντρωση οι οργανώσεις του κόμματος στην Αττική διοργανώνουν προσυγκεντρώσεις στα Προπύλαια, στην πλατεία Κάνιγγος, στη Φιλελλήνων και στην Ομόνοια, ενώ καθημερινά, αυτές τις μέρες, το ΚΚΕ διοργανώνει συγκεντρώσεις προεκλογικού χαρακτήρα στις συνοικίες της Αθήνας.

Εν τω μεταξύ, χθες, ο Δ. Κουτσούμπας με δήλωσή του επέκρινε με δριμύτατα την κυβέρνηση αναφορικά με τη νέα πρόταση του πρωθυπουργού προς τους δανειστές: «Η νέα πρόταση Τσίπρα προς την τρόικα -τόνισε ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ- είναι ακόμα χειρότερο μνημόνιο με αντιλαϊκά μέτρα.

Κοροϊδεύουν αισχρά τον ελληνικό λαό. Αποδεικνύεται ότι τα “όχι” τους είναι “ναι” σε νέες δανειακές συμβάσεις, αντιλαϊκές συμφωνίες, “ναι” στις λυκοσυμμαχίες τους. Με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ τα ακυρώνουμε όλα αυτά. Λέμε: Όχι στα μνημόνια, ναι στην αντίσταση».

Επιπλέον, πρέπει να σημειωθεί ότι το ΚΚΕ ζητεί ισότιμη προβολή όλων των κομμάτων στην προεκλογική περίοδο από τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ.

Το ΚΚΕ ζήτησε να μη δοθεί στη Χρυσή Αυγή χρόνος προβολής στα ΜΜΕ ή σε ψευτοεπιτροπή κάλυμμα, που πιθανόν συγκροτήσει, ώστε να προβάλλει το ναζιστικό δηλητήριο. Ζήτησε επίσης κάλυψη της κεντρικής ομιλίας του κόμματος και χρόνο για διακαναλική».

Δεν υπάρχουν σχόλια: