Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Έκτακτο συνέδριο τον Σεπτέμβριο...


ÁÈÇÍÁ-ÓÕÍÅÄÑÉÁÆÅÉ Ç ÊÅÍÔÑÉÊÇ ÅÐÉÔÑÏÐÇ ÔÏÕ ÓÕÑÉÆÁ.(Eurokinissi-ÌÐÏËÁÑÇ ÔÁÔÉÁÍÁ )...αποφασίστηκε στην ΚΠΕ του ΣΥΡΙΖΑ...
-Ανεξαρτητοποιούνται οι Κοδελας, Χατζηλάμπρου και Σωτηρίου?
-Νεύρα και φωνές στο "Σινέ Κεραμεικός"...

ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Έκτακτο συνέδριο τον Σεπτέμβρη, αποφάσισε η Κεντρική Επιτροπή.
 Η άποψη της Αριστερής Πλατφόρμας για σύγκλιση διαρκούς συνεδρίου μειοψήφησε, ενώ...
δεν τέθηκε καν σε ψηφοφορία η πρόταση για δημοψήφισμα αυτήν την Κυριακή. Στην ψηφοφορία δεν υπήρξε καταμέτρηση,  καθώς όπως έκρινε το προεδρείο της Κεντρικής Επιτροπής η υπεροχή για εκτακτο συνέδριο ήταν εμφανής.

Η απόφαση ελήφθη μετά από μαραθώνια συνεδρίαση 12 ωρών του κομματικού Οργάνου και πλέον αναμένεται στο τέλος Αυγούστου να συγκληθεί εκ νέου η Κεντρική Επιτροπή, όπου θα καθοριστούν τα θέματα του Συνεδρίου.


Στο μεταξύ πληροφορίες θέλουν τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να ανεξαρτητοποιούνται αφού είναι ανάμεσα στους 17 που παραιτούνται με επιστολή τους από τη ΚΕ. Πρόκειται για τους Κοδέλα, Χατζηλάμπρου, Σωτηρίου που αναφέρονται στην ΚΟΕ. 

Νεύρα και φωνες στο "Σινέ"

Λίγο πριν την ψηφοφορία, επικράτησε ένταση, όταν πολλά μέλη της Κ.Ε. μεταξύ αυτών και η Ζωή Κωνσταντοπούλου αλλά και από την ομάδα των «53+», ζήτησαν διευκρινήσεις σχετικά με το τι πρόκειται να κάνει η κυβέρνηση στην περίπτωση που γίνει ευρύτερα αποδεκτή η πρόταση για έκτακτο συνέδριο στα τέλη Σεπτέμβρη. Αν δηλαδή στο ενδιάμεσο διάστημα θα ολοκληρωθεί η υπογραφή της «συμφωνίας». Από την πλευρά του γραμματέα της Κ.Ε., Τ. Κορωνάκη απαντήθηκε ότι όσον αφορά το κόμμα πρέπει στο πλαίσιο της δημιουργίας κάποιων επιτροπών να συζητηθούν και να μπουν στο τραπέζι όλες οι προτάσεις. Μάλιστα επισήμανε ότι είναι ανόητο να υπάρχει διαμάχη για μια συμφωνία που δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί...

πηγη thepressproject.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: