Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Ολοκληρώθηκαν οι οργανωτικές διαδικασίες O Στέφανος Ξεκαλάκης νέος γραμματέας της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ


O Στέφανος Ξεκαλάκης νέος γραμματέας της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ
Ο Στέφανος Ξεκαλάκης   (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )

Αθήνα
Ο Στέφανος Ξεκαλάκης εξελέξη νέος γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, μετά από πρόταση της προέδρου του κόμματος Φώφης Γεννηματά.
Ο ίδιος σε δηλώσεις του μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, τόνισε: «Την προηγούμενη Τετάρτη απεδείχθη περίτρανα για πολλοστή φορά ότι το παραμύθι που κάποιοι συνέγραφαν σχετικά με το μνημόνιο και το αντιμνημόνιο 'τελικά δεν είχε δράκο'».
Ο κ. Ξεκαλάκης πρόσθεσε ότι, πλέον, οι πολιτικές δυνάμεις θα κριθούν από τον πολιτικό τους λόγο από το κατά πόσο θα μπορέσουν να συνθέσουν και να συγγράψουν ένα αξιόπιστο πρόγραμμα που θα συμβάλλει στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.
«Θεωρούμε, ότι μέσα από τις οργανωτικές διαδικασίες που ολοκληρώθηκαν σήμερα μετά και το Συνέδριό μας, το ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμο να ξαναπιάσει το μίτο της σχέσης του με την ελληνική κοινωνία από την αρχή, να ανακτήσει τη χαμένη του αξιοπιστία και να μπορέσει να συγχρονιστεί και να συστρατευθεί με όλες τις κοινωνικές δυνάμεις που όλα τα προηγούμενα χρόνια ήταν στο πλάι του, ώστε να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση για το μέλλον της χώρας» κατέληξε σε δήλωσή του το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: