Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Ιστορική νίκη του Θρύλου 3-2 μέσα στο Emirates...


Ένας Ολυμπιακός μαεστρικά στημένος πήγε στο “Emirates” και έφυγε με μια τεράστια νίκη 3-2 επί της Άρσεναλ. Τεράστια, όχι μόνο για τη σημασία της καθώς...
τον ανεβάζει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του ομίλου αλλά περισσότερο για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε αυτή, η πρώτη «ερυθρόλευκη» νίκη στην Αγγλία.

Οι ερυθρόλευκοι δεν βρέθηκαν ποτέ πίσω σκορ, και όταν δέχθηκαν τα γκολ με τα οποία ισοφάρισαν οι «κανονιέρηδες» είχαν εξαιρετικές αντιδράσεις! Άνοιξαν το σκορ με τον Πάρντο στο 33ο λεπτό, πέρασαν και πάλι μπροστά σκορ (2-1) με αυτογκόλ του Οσπίνα στο 40ο μετά από κόρνερ του Φορτούνη, και στο 66ο λεπτό με τον Φινμπόγκασον έκαναν το 3-2!

Οι παίκτες του Βενγκέρ ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Γουόλκοτ στο 35ο λεπτό και σε 2-2 με τον Σάντσε στο 65ο λεπτό.

Εξαιρετικός ο προπονητής του Ολυμπιακού στο κοουτσάρισμά του. Παρέταξε μια ομάδα εξαιρετική τακτικά, η οποία κατάφερε να περιορίσει την κυκλοφορία της μπάλας της Άρσεναλ, και την ίδια στιγμή να μπορεί να απειλήσει την εστία του Οσπίνα.

Απόλυτα δικαιωμένος από την επιλογή του να τοποθετήσει τον Σαλίνο στο άκρο της άμυνας. Ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού...

Δεν υπάρχουν σχόλια: