Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015

Αντίθετος σε κυβέρνηση μεγάλου συνασπισμού, ο Σακελλαρίδης...Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να μετέχει σε κυβέρνηση μεγάλου συνασπισμού και εκθείασε τη στάση του Αλέξη Τσίπρα στο χθεσινό ντιμπέιτ.
Μιλώντας στην...
τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο κ. Σακελλαρίδης τόνισε ότι θα ήταν οξύμωρο να αλλάξει ο ΣΥΡΙΖΑ το σύστημα της διαφθορά σε συνεργασία με το παλιό κατεστημένο και το πολιτικό του προσωπικό, ενώ όπως δήλωσε ««δεν θέλουμε να συνεργαστούμε με τη Ν.Δ. αλλά υπάρχουν προβλήματα σε συνεργασία και με ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙ».

Ερωτηθείς για τη στάση του Αλέξη Τσίπρα στο χθεσινό ντιμπέιτ, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εμφάνιση του πρώην πρωθυπουργό, λέγοντας ότι «δεν έπαιξε το επικοινωνιακό παιχνίδι, δεν έβγαλε επικοινωνιακούς λαγούς από ένα καπέλο κάτι που θα ήταν περιττό και ενοχλητικό, να επιχειρούνται τέτοιου είδους εντυπωσιασμοί ενόψει της σοβαρότητας της κατάστασης».

Αναφερόμενος στο θέμα της αυτοδυναμίας, υποστήριξε πως δεν είναι ταμπού για τον ΣΥΡΙΖΑ, παρά μόνο για τα κόμματα που είναι δεδομένο ότι δεν μπορούν να την επιτύχουν..


thepressproject.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: