Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Φλαμπουράρης: O Mεϊμαράκης θέλει να κάνει τον μάγκα...


ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ
Το τι έχει πει για τον Τσίπρα, ούτε στα καφενεία δεν τα λένε αυτά...
Είμαστε τέσσερις μονάδες μπροστά από τη ΝΔ...
ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Την εκτίμηση ότι η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ είναι τουλάχιστον στις τέσσερις μονάδες έκανε ο Αλέκος Φλαμπουράρης.

Ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στη Α' Αθήνας, μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM, ανέφερε πως δεν υπάρχει «καμία περίπτωση να...
γίνει ανατροπή» και πρόσθεσε ότι «οι δυνατότητες συσπείρωσής μας είναι πολύ μεγάλες».

Αναφορικά με τις δημοσκοπήσεις, δήλωσε πως έπεσαν έξω και στις εκλογές του Ιανουαρίου και στο δημοψήφισμα, ενώ υποσχέθηκε πως «αν κυβερνήσουμε για μια τετραετία, θα καταφέρουμε να δώσουμε και τη 13η σύνταξη».

«Την επόμενη μέρα, τη βλέπω με μια κυβέρνηση με ισχυρή πλειοψηφία και μέσα ο ΣΥΡΙΖΑ. Ελπίζω και πιστεύω ότι θα συνεχιστεί η κοινοβουλευτική παρουσία των ΑΝΕΛ, ούτως ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε την συνεργασία», είπε ο Αλέκος Φλαμπουράρης, τονίζοντας παράλληλα όμως ότι δεν βλέπει περιθώρια συνεργασίας με κόμματα που κυβέρνησαν ως τώρα την χώρα.

Όπως σημείωσε ο στενός συνεργάτης του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, «αυτό που βλέπουμε εμείς είναι ότι δεν θα έχουμε συνεργασία και δεν θέλουμε να έχουμε συνεργασία με δυνάμεις, οι οποίες κρατάνε την ίδια πολιτική, η οποία οδήγησε τα τελευταία σαράντα χρόνια τη χώρα σε αυτή την καταστροφή. Αυτές που κυβέρνησαν μέχρι τώρα, εάν συνεχίσουν να έχουν το ίδιο πρόγραμμα, πώς θα συνεργαστούμε; Εγώ ακούγοντας χθες την κυρία Γεννηματά, δεν κατάλαβα ότι μπορεί να συνεργαστούμε».

Σε ότι αφορά την «απόδοση» των πολιτικών αρχηγών στο ντιμπέιτ, ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα είπε ότι «ο Αλέξης Τσίπρας ξεκίνησε με την πρώτη ερώτηση και ήταν λίγο  μαγκωμένος, αλλά, κατά τη γνώμη μου, στην πορεία πήρε φόρα. Ιδιαίτερα μετά την 4η , 5η ερώτηση, κυριαρχούσε».

Ο κ. Φλαμπουράρης «επιτέθηκε» στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ενώ έψεξε τον Πάνο Καμμένο για μια λέξη που χρησιμοποίησε, λέγοντας χαρακτηριστικά «για τον κ. Καμμένο, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι η συνεργασία, την οποία είχαμε για έξι μήνες, ήταν άψογη. Εγώ δεν θα έλεγα ποτέ, όμως, για λαθρομετανάστες. Ο κ. Μεϊμαράκης θέλει να κάνει τον μάγκα. Δεν είναι αυτά σοβαρά πράγματα. Το τι έχει πει για τον Τσίπρα, ούτε στα καφενεία δεν τα λένε αυτά. Είναι ο χαρακτήρας του τέτοιος. Εγώ νομίζω κρίνεται από τον ελληνικό λαό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: