Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Στη ρύθμιση των 100 δόσεων μπήκε η εταιρεία του Φλαμπουράρη...


Στη ρύθμιση των 100 δόσεων μπήκε η εταιρεία του Φλαμπουράρη και όχι ο ίδιος... και όχι ο ίδιος...
Aπαντήσεις έδωσαν συνεργάτες του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη, στο ερώτημα πώς είναι δυνατόν να εντάχθηκε στη ρύθμιση των 100 δόσεων, ενώ στα ταμεία της εταιρείας ΔΙΑΤΜΗΣΗ υπήρχαν διαθέσιμα έως και 2 εκατ. ευρώ, όπως αποκάλυψε το...
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.



Συνεργάτες του υπουργού Επικρατείας απαντούσαν «αποκαθιστώντας την αλήθεια» κατά την Αυγή ότι «Ο Αλέκος Φλαμπουράρης ουδέποτε έκανε χρήση της συγκεκριμένης ρύθμισης, αντιθέτως έκανε χρήση προηγούμενης δυνατότητας που είχε δοθεί επί κυβερνήσεως Σαμαρά με 12 δόσεις τις οποίες και πλήρωσε».

Η ίδια «απάντηση» δόθηκε και στον δημοσιογράφo της εφημερίδας Τα ΝΕΑ, Γιώργο Παπαχρήστο, ο οποίος, όμως, διευκρινίζει ότι «το χθεσινό μου δημοσίευμα το οποίο προκάλεσε ζωηρή... συγκίνηση στην κυβέρνηση, στον άμεσα ενδιαφερόμενο, αλλά και σε κόμματα, κανάλια, sites, ραδιόφωνα κλπ. αναφερόταν σαφώς στις οφειλές της εταιρείας ΔΙΑΤΜΗΣΗ η οποία του ανήκε μέχρι και μερικές ημέρες πριν γίνει υπουργός. Τα χρέη της εταιρείας προς το Δημόσιο τα οποία (μπορεί να) προέρχονται από εταιρικό φόρο, κατακράτηση ΦΠΑ κλπ. και εντάχθηκαν νομιμοφανώς αρχικά στη ρύθμιση των 100 δόσεων, δεν δημιουργήθηκαν στο τετράμηνο Ιανουαρίου-Μαΐου, οπότε και η εταιρεία είχε μεταβιβαστεί στο συνέταιρό του Κοτταρίδη, αλλά τα ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ χρόνια που του ανήκε. Το '11, το '12, το '13 και το '14 οποτε εμφάνιζε ταμειακά αποθέματα που "έπαιζαν" μεταξύ 1,3 και 2 εκατομμυρίων ευρώ».

πηγη protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: