Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Η προετοιμασία της ναζιστικής οργάνωσης για επίθεση Βίντεο-ντοκουμέντο για τη δράση της Χρυσής Αυγής: «Ό,τι κινείται, σφάζεται»


Σοκ προκαλεί το βίντεο-ντοκουμέντο, που ήλθε στο φως της δημοσιότητας και περιλαμβάνεται στηδικογραφία της Χρυσής Αυγής.
patelis
Όπως φαίνεται στο βίντεο, που δημοσίευσε η«Εφημερίδα των Συντακτών» ο  πυρηνάρχης της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια Γιώργος Πατέλης εξηγεί αναλυτικά τον σχεδιασμό επικείμενης επίθεσης σε πανηγύρι της περιοχής.
Ο σχεδιασμός της επίθεσης, έτσι όπως τον αναλύει ο πυρηνάρχης της Νίκαιας, παραπέμπει στον τρόπο που έδρασε το Τάγμα Εφόδου στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Πρώτα δημιουργείται Τάγμα Εφόδου αποτελούμενο από 20-30 άτομα, το οποίο βρίσκεται σε επιφυλακή. Τα μέλη αναμένουν εντολή από την ηγεσία και αποστολή ομαδικών SMS για να επέμβουν. «Δεν θα μείνει τίποτα όρθιο. Ό,τι κινείται, σφάζεται», τονίζει ο Πατέλης με κυνισμό στους χρυσαυγίτες.
Το βίντεο ζητήθηκε να προβληθεί την Τρίτη κατά τη διάρκεια της δίκης ωστόσο το δικαστήριο αποφάσισε η προβολή να γίνει σε μεταγενέστερο χρόνο.
Δείτε το βίντεο:
http://www.matrix24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: