Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Δηλώσεις Γεροβασίλη Κυβέρνηση για προαπαιτούμενα: Με ένα νόμο δεν σημαίνει κατ' ανάγκη ένα άρθρο


Κυβέρνηση για προαπαιτούμενα: Με ένα νόμο δεν σημαίνει κατ' ανάγκη ένα άρθρο
Η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη   (Φωτογραφία:  Eurokinissi )

Αθήνα
«Με έναν νόμο δεν σημαίνει ένα άρθρο κατ΄ανάγκη. Ένας νόμος σημαίνει με ένα νομοσχέδιο. Δεν είμαι σε θέση να σας πω πόσο άρθρα και πώς θα είναι το νομοσχέδιο».

Αυτό δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, για το θέμα των προαπαιτούμενων, μιλώντας στον Real Fm.

«Θα είναι ένα νομοσχέδιο με όλα τα προαπαιτούμενα που οφείλουμε να έχουμε ψηφίσει μέχρι τις 15 Οκτωβρίου», διευκρίνισε η Όλγα Γεροβασίλη.

H ίδια χαρακτήρισε το θέμα του χρέους «μεγάλο εθνικό ζήτημα», τονίζοντας ότι «αποτελεί το μεγαλύτερο μέρος της λύσης και της πιο ανώδυνης διέλευσης της τριετίας μέσα από τη συμφωνία».

Ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχής από την ψηφοφορία του νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα άφησε ο Νίκος Νικολόπουλος. Μιλώντας στο ΒΗΜΑ 99,5 ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων τόνισε σχετικά:

«Σας λέω λοιπόν από τώρα την είδηση: Η εισήγηση μου θα λέει 'ένα άρθρο εσείς και μέσα όλα, κακά και καλά; Τοποθέτηση στη Βουλή για ένα προς ένα τα προαπαιτούμενα και ενδεχομένως ηχηρή απουσία, αφού δεν μπορώ να εκφραστώ».

Αντίθετος στην ψήφιση των προαπαιτούμενων με ένα άρθρο στη Βουλή εμφανίστηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας.

«Μου αρέσει η συζήτηση δεν θα μου άρεσε να έρθει σε ένα άρθρο ο νόμος για τα προαπαιτούμενα και δεν νομίζω να έρθει σε ένα άρθρο, θα διεκδικήσουμε τη συζήτηση στη Βουλή» είπε στα Παραπολιτικά Fm.

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: