Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

"Ο άξονας Θράκη- Αιγαίο- Κύπρος είναι ο άξονας προστασίας του ελληνισμού"..


 Γιατί ζήτησε συγγνώμη ο Καμμένος.
 Τι δήλωσε ο υπουργός Άμυνας της Κύπρου, Χριστόφορος Φωκαΐδης.
Δείτε το BINTEO...
«Ενωμένος ο ελληνικός λαός, οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας στην εθνική μας εορτή στείλαμε το μήνυμα της εθνικής κυριαρχίας», τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, μετά το πέρας της στρατιωτικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη.

«Οι ...
ελληνικές ένοπλες δυνάμεις είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν κάθε απειλή. Οι αξιωματικοί, οι ανθυπασπιστές, οι υπαξιωματικοί, οι στρατιώτες αλλά οι εθνοφύλακες έχουν υψηλό ηθικό, εντιμότητα και εκπαίδευση» πρόσθεσε.

Ο Καμμένος σημείωσε ακόμα ότι «με ιδιαίτερη χαρά σήμερα υποδέχομαι τον υπουργό Άμυνας της Κύπρου και μαζί υποδεχόμαστε για πρώτη φορά τους αναπήρους πολέμου  του ’74 που σήμερα συμπαρελάσανε μαζί με τους αγωνιστές της ΕΛΔΥΚ και τους καταδρομείς.»  

«Θέλω εκ μέρους της ελληνικής πολιτείας να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη στους αγωνιστές αυτούς της Κύπρου που μέχρι σήμερα το κράτος δεν απέδωσε τις οφειλόμενες τιμές και να τους διαβεβαιώσω ότι μαζί με τον υπουργό Άμυνας της Κύπρου ότι από δω και πέρα θα κάνουμε αυτό που αρμόζει σ' αυτούς που έχυσαν το αίμα για την ελευθερία της πατρίδας. Ο άξονας Θράκη- Αιγαίο- Κύπρος είναι ο άξονας προστασίας του ελληνισμού» τόνισε ο κ. Καμμμένος.

Από την πλευρά του ο υπουργός Άμυνας της Κύπρου, Χριστόφορος Φωκαΐδης αναφέρθηκε στο «περήφανο πνεύμα της ελευθερίας και της δύναμης ελπίδας των Ελλήνων» που όπως είπε «αποτελούν την κινητήριο δύναμη για να πορευτεί ο ελληνισμός με αυτοπεποίθηση σε μια νέα εποχή νέων και μεγάλων προκλήσεων»  

«Σ’ αυτή την πορεία Ελλάδα και Κύπρος βαδίζουν μαζί ως πυλώνες δημοκρατίας και ασφάλειας σε μια ταραγμένη περιοχή προωθώντας και προάγοντας την σταθερότητα, την ειρήνη και τη συνεργασία» πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο::

Δεν υπάρχουν σχόλια: