Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Κουμουτσάκος: Ξέρω ποιοι καθοδηγούν τους τραμπούκους...



Τη Χρυσή Αυγή «φωτογράφισε» ως υπαίτιους για την επίθεση που δέχτηκε στη συγκέντρωση των Ποντίων, ο Γιώργος Κουμουτσάκος, μιλώντας στη Βουλή, μετά το επεισόδιο...
στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Δίχως να κατονομάζει ευθέως το κόμμα, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε:

 VIDEO

«Επειδή ξέρω πρόσωπα, επειδή είδα και πρόσωπα, ξέρω υπό την καθοδήγηση ποίων αυτοί οι τραμπούκοι έδρασαν, αυτοί οι οποίοι επιχείρησαν να καπηλευτούν τον πόνο και τη δικαιολογημένη αγανάκτηση των ποντιακών σωματείων».

«Και αυτοί που το έκαναν, οι πνευματικοί πατέρες, είναι αυτοί οι οποίοι έχουν δολοφονήσει, οι οποίοι είναι οι φορείς του ρατσισμού, της ξενοφοβίας και ό,τι πιο ακραίου υπάρχει στην κοινωνική και πολιτική ζωή της χώρας», συμπλήρωσε ο κ. Κουμουτσάκος.

Επίθεση προς το Φίλη

Ο κ. Κουμουτσάκος εξαπέλυσε και πυρά προς το Νίκο Φίλη:«Έχουν υπάρξει πολλοί που επιχείρησαν την παραχάραξη της ιστορίας. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι μεταξύ αυτών, μπορεί ποτέ να έχει συγκαταλεχθεί υπουργός Παιδείας της χώρας μας. Είμαι πεπεισμένος -έχοντας υποστεί την βιοπραγία ακραίων απαράδεκτων τραμπούκων- αυτή τη δικαιολογία, το έδαφος, την τροφή και το νερό να αναπτυχθούν αυτά την δίνουν δηλώσεις όπως αυτές που κάνατε», τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ.

Ο βουλευτής ζήτησε συνολική καταδίκη για αυτά που έγιναν, αλλά, πρόσθεσε πως ο κ. υπουργός (εννοώντας τον Νίκο Φίλη) ήρθε η ώρα να αναλογιστεί τι πυροδότησε και να πράξει αναλόγως.

Την αυτονόητη καταδίκη του Σώματος, εξέφρασε ο προεδρεύων Γιώργος Βαρεμένος...
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: