Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Οι επόμενες κινήσεις Την Τρίτη οι συναντήσεις Μητσοτάκη με Καραμανλή και Σαμαρά


Την Τρίτη οι συναντήσεις Μητσοτάκη με Καραμανλή και Σαμαρά
  (Φωτογραφία:  Eurokinissi )
Αθήνα
Συναντήσεις με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και τον Αντώνη Σαμαρά θα έχει την Τρίτη ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης. Οι δύο συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στις 12:30 και 13:30, αντιστοίχως, στη Βουλή.

Τις επαφές με τους πρώην προέδρους του κόμματος ο κ. Μητσοτάκης ενέταξε στις άμεσες προτεραιότητες του, όπως και τη σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, πιθανότατα την ερχόμενη Πέμπτη.

Αμεσα -όπως είπε ο κ. Μητσοτάκης- θα πραγματοποιηθεί και η συνάντησή του με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη αλλά και με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Στις επόμενες άμεσες κινήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι ο ορισμός νέων κοινοβουλευτικών εκπροσώπων και νέου γραμματέα της ΚΟ, καθώς επίσης και εκπροσώπου Τύπου.

Στο προσεχές χρονικό διάστημα αναμένεται να οριστεί και η ημερομηνία κατά την οποία θα γίνει το τακτικό συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει νωρίτερα από το προβλεπόμενο.

Τότε θα εκλεγεί και νέος γραμματέας του κόμματος μιας και ο κ. Παπαμιμίκος συμφωνήθηκε να παραμείνει στη θέση του έως το συνέδριο.

Εντός της εβδομάδας αναμένεται δε και η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ του νέου προέδρου της ΝΔ και του πρωθυπουργού. Πεδίο σφοδρής αντιπαράθεσης μεταξύ των δύο αναμένεται να είναι φυσικά το Ασφαλιστικό.

Ο κ. Μητσοτάκης έχει εκφράσει τη διαφωνία του με την αύξηση των εργοδοτικών εισφορών κάτι που το Μαξίμου θεωρεί μείζονος σημασίας, σημειώνοντας πως σε αντίθετη περίπτωση θα είναι πολύ δύσκολο να αποφευχθούν οι μειώσεις στις βασικές συντάξεις.

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: