Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Ιατροδικαστής για Ανθή: Την χτύπησε και μετά την έπνιξε...


Ιατροδικαστής για Ανθή: Την χτύπησε και μετά την έπνιξε - Είχε κάταγμα στο κρανίο
Είχε κάταγμα στο κρανίο...
Σε πνιγμονή (πνιγμό) οφείλεται ο θάνατος της 37χρονης Ανθής Λινάρδου, από το Βελβεντό, σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροψίας-νεκροτομής. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως εντοπιστηκε και...
κάταγμα στο κρανίο, πιθανότατα λόγω χτυπήματος από τον συζυγό της και δράστη της δολοφονίας. Επίσης εντοπίστηκαν και εκχυμώσεις κοντα στα μάτια της 37χρονης, επίσης πιθανότατα λόγω χτυπημάτων.

Λεπτομέρειες-σοκ έδωσε στη δημοσιότητα και η αστυνομία.

Σύμφωνα με τον Δημοσθένη Χρήστου, τον γενικό αστυνομικό διευθυντή περιφέρειας Μακεδονίας. το έγκλημα, το οποίο ομολόγησε ο σύζυγός της, έγινε την ώρα που τα παιδιά κοιμόντουσαν γύρω στις 11 το βράδυ.

Η εκτίμηση των αστυνομικών είναι ότι ο 40χρονος Τάσος Τσιουχάρας δεν είχε προσχεδιάσει τη δολοφονία της Ανθής αλλά ό,τι έγινε, έγινε εν βρασμώ ψυχής.

Η άτυχη Ανθή είχε πει στο σύζυγό της, πριν τις γιορτές όταν είχαν μεταβεί στον Πειραιά, ότι ήθελε να χωρίσουν και επέμεινε και όταν επέστρεψαν στην Κοζάνη. Αυτό φαίνεται να αποτέλεσε και το κίνητρο του 40χρονου για να την πνίξει. 

Οι αστυνομικοί καταλήγουν ότι ο Τάσος Τσιουχάρας δεν είχε συνεργούς ενώ όσον αφορά τον πατέρα του και πρώην πεθερό της Ανθής εξηγούν ότι τον κρατούν με την κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής «προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα».



Το χωράφι που «πρόδωσε» το έγκλημα


Ο 40χρονος δράστης μέχρι και την τελευταία στιγμή προσπαθούσε να αποπροσανατολίσει τις Αρχές, υποκρινόμενος ότι ανησυχεί για την τύχη της γυναίκας του. Μπροστά σε συγγενείς, φίλους και συγχωριανούς, όταν του έλεγαν να κάνει κουράγιο και να μείνει δυνατός για τα τρία τους παιδιά, βούρκωνε και τους παρακαλούσε να τον βοηθήσουν στις έρευνες. 

Από τις πέντε το απόγευμα της περασμένης Τρίτης μέχρι και τις 12 το μεσημέρι της επόμενης ημέρας κατέθετε εκ νέου στην αστυνομία. Για 19 ώρες οι αστυνομικοί μέσα από συνεχείς κι επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις προσπαθούσαν να τον κάνουν να ομολογήσει, καθώς οι αντιφάσεις στις οποίες έπεφτε διαρκώς σε συνδυασμό με άλλα στοιχεία που είχαν συλλέξει, συνηγορούσαν στο ότι η άτυχη γυναίκα είχε πέσει θύμα του ίδιου της του συζύγου. Κι όμως, ο 40χρονος δεν «έσπασε». Μέχρι και την ύστατη ώρα, έκρυβε τη σοκαριστική αλήθεια, συμμετέχοντας στις έρευνες και παριστάνοντας τον θλιμμένο και σε απόγνωση σύζυγο.
Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο, ΕΔΩ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: