Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Τέλος εποχής για την ακριβή Συγγρού Οριστικά στην Πειραιώς 62 η Νέα Δημοκρατία


Το δρόμο για την περιοχή του Μοσχάτου, επί της Πειραιώς 62, παίρνει το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας σε υλοποίηση της απόφασης του Κυριάκου Μητσοτάκη να περιοριστούν οι δαπάνες και να επιχειρηθεί η εξυγίανση των οικονομικών του κόμματος.
nd
Έτσι, τα ακριβά γραφεία της Συγγρού θα αποτελούν, σε λίγο καιρό, παρελθόν καθώς το ενοίκιό τους ανερχόταν σε 90.000 ευρώ το μήνα. Όχι ότι η Ν.Δ. το κατέβαλε αλλά τα χρέη αθροίζονταν!
Στο νέο κτίριο, το οποίο θα τύχει σημαντικών μετασκευών, προγραμματίζεται να μεταφερθεί το σύνολο των κομματικών υπηρεσιών και με κόστος κοντά στο 1/9 αυτού της Συγγρού.
Οι υπογραφές από ιδιοκτήτη και Ν.Δ. έπεσαν και πλέον ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τα εγκαίνια της τρίτης, μετά τη Ρηγίλλης και τη Συγγρού, έδρας του κόμματος που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.
«Βάζουμε σε τάξη το σπίτι μας. Έχω εντολή για οικονομική εξυγίανση στη Νέα Δημοκρατία με διαφάνεια και σεβασμό στο φορολογούμενο. Η ΝΔ μετακομίζει και από 95.000 ευρώ ενοίκιο που πλήρωνε μέχρι σήμερα, θα πληρώνει 9.800 ευρώ», έγραψε στο Facebook ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
mits
http://www.matrix24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: