Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Τζιχαντιστές για το ...καλό της ενημέρωσης...


«Συναγερμός στην Αλεξανδρούπολη: Συνέλαβαν ξανά ύποπτους τζιχαντιστές με 240.000 χιλιάδες σφαίρες και όπλα» (Πρώτο Θέμα)

«Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, που δεν έχουν...
ακόμη επιβεβαιωθεί, οι τρεις συλληφθέντες δεν είναι τζιχαντιστές, αλλά πρόκειται για κουρδικής καταγωγής Ιρακινούς με βρετανική υπηκοότητα» ( ΣΚΑΪ )

Το «Πρώτο Θέμα» βλέπει παντού τζιχαντιστές στα πλαίσια της «δημοσιογραφικής» προσπάθειας να γεμίσουν με φόβο και πανικό οι πολίτες απέναντι στους πρόσφυγες.

Μόλις γίνουν όπως και σήμερα συλλήψεις αλλοδαπών με όπλα και πριν ακόμα κάνει ανακοινώσεις η αστυνομία «παρόντες» οι τζιχαντιστές στην Ελλάδα.

Τι κι αν όπως μεταδίδουν άλλα  ΜΜΕ οι συλληφθέντες φέρονται να έχουν κουρδική καταγωγή, τι κι αν η υπόθεση μπορεί να αφορά το σκληρό πόλεμο που μαίνεται στις κουρδικές περιοχές με τον τουρκικό στρατό να καταδιώκει ανθρώπους μέσα στις πόλεις τους.

Επίμονα το «Πρώτο Θέμα» ανακαλύπτει πίσω από κάθε σοβαρή υπόθεση μεταφοράς όπλων την παρουσία ένοπλων τζιχαντιστών στην Ελλάδα, για να την αποδώσει φυσικά στην... πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ. Μια τόσο επικίνδυνη και φανατική επιμονή τι είδους στόχο εξυπηρετεί άραγε; 

A.Ψ.

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: