Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Τόσκας: Έως το Πάσχα θα λυθεί το πρόβλημα...


...σε Ειδομένη και Πειραιά...

Έως το Πάσχα θα έχει λυθεί το μεγαλύτερο μέρος του προβλήματος στην Ειδομένη και στον Πειραιά δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ν. Τόσκας...
στον ΣΚΑΪ, προσθέτοντας πως υπάρχει χρονοδιάγραμμα για τη μετεγκατάσταση των προσφύγων.
Αναφερόμενος στα χθεσινά επεισόδια στην Ειδομένη ο κ. Τόσκας έκανε λόγο για υπέρεμετρη βία από τους Σκοπιανούς. «Οι χθεσινοί δαρμένοι θα είναι οι αυριανοί τζιχαντιστές... Εμείς ως χώρα κάνουμε τις σωστές κινήσεις, είπε.
Σε ό,τι αφορά τους «αλληλέγγυους» που είτε δρουν παράνομα, είτε προτρέπουν πρόσφυγες να κάνουν παράνομες πράξεις, ο αναπληρωτής υπουργός είπε ότι «έχουν γνώση οι φύλακες» και πως οι δικαστικές αρχές έχουν ήδη επιληφθεί για όσους είχαν εμπλακεί στην υπόθεση της παράνομης εισόδου στην ΠΓΔΜ, περνώντας το ποτάμι.
Για τα επεισόδια στον Πειραιά ανέφερε πως έγιναν χθες συλλήψεις και πως έχει αναγνωριστεί ο δράστης της επίθεσης με σιδηρόβεργα εναντίον εικονολήπτη.
Ο κ. Τόσκας αναγνώρισε ότι έχουν γίνει κάποια λάθη, σημειώνοντας, όμως, πως πρόκειται για μια τεράστια επιχείρηση και κάλεσε όλους να βλέπουν το δάσος και τι γίνεται σε ολόκληρη τη χώρα και όχι σε μεμονωμένες περιπτώσεις.
Κληθείς να σχολιάσει την κριτική του ΣΥΡΙΖΑ για την στάση της Αστυνομίας είπε ότι γίνεται έρευνα για αμέλεια και ολιγωρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: