Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Νέα τροπή στο θρίλερ της Αττικής Οδού-Δεν ήταν τροχαίο δυστύχημα λέει η αστυνομία!-Βίντεο ντοκουμέντο Ο εκδότης Π. Μαυρίκος είναι ο άνδρας που κάηκε μέσα στο αυτοκίνητο!



Το θρίλερ της Αττικής Οδού προσλαμβάνει νέα τροπή.
atixima-autokinito-maurikos
Όπως έγινε γνωστό άνδρας, που απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο, στις 15:15  είναι ο γνωστός εκδότης της Ακρόπολης, Παναγιώτης Μαυρίκος το όνομα του οποίου είχε πρόσφατα εμπλακεί σε κύκλωμα δημοσιογράφων-εκβιαστών.
Όπως προέκυψε από τη μέχρι στιγμής έρευνα για το συμβάν, το αυτοκίνητο, ένα πολυτελές Porsche Cayenn, ανήκει στη σύζυγο του εκδότη της εφημερίδας «Ακρόπολη», Παναγιώτη Μαυρίκο, ο οποίος είχε συλληφθεί πριν από λίγο καιρό, μαζί με ακόμη δύο δημοσιογράφους, κατηγορούμενοι για εκβίαση σε βάρος ΔΕΚΟ.
Από τον σωματότυπο του άνδρα που ανασύρθηκε απανθρακωμένος από το ΙΧ στην Αττική Οδό, οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ δεν αποκλείουν να είναι ο εκδότης, ο οποίος ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, αλλά οριστική απάντηση για την ταυτότητα του θύματος θα δοθεί από την εξέταση DNA, καθώς το πτώμα δεν είναι αναγνωρίσιμο.   Το βέβαιο είναι ότι δεν υπήρξε τροχαίο δυστύχημα, γεγονός που αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την ανάφλεξη του αυτοκινήτου. Η σύζυγος του εκδότη μετέβη στο ΚΑΤ για την αναγνώριση του πτώματος, όπως αναφέρουν πληροφορίες.
Όπως έγινε γνωστό από αρμόδιο αξιωματικό, στο βίντεο από την κάμερα της Αττικής Οδού φαίνεται ότι το πολυτελές τζιπ σταματάει στην άκρη του δρόμου, στην αριστερή πλευρά του ρεύματος κυκλοφορίας προς Ελευσίνα, ενώ έχει τυλιχθεί στις φλόγες.
Σύμφωνα με μία μαρτυρία στους άνδρες της Τροχαίας, οι οποίοι έφτασαν πρώτοι στο σημείο, το όχημα πήρε φωτιά εν κινήσει και στη συνέχεια σταμάτησε αριστερά όπου ακούμπησε στο στηθαίο, με αποτέλεσμα, πιθανότατα, να εγκλωβιστεί ο οδηγός και να βρει τραγικό θάνατο. Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής, το οποίο έσβησε τη φωτιά, αλλά το όχημα, ήδη, είχε σχεδόν καταστραφεί και ο οδηγός είχε απανθρακωθεί.
Το όχημα εξετάζεται από συνεργείο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, προκειμένου να εξακριβωθεί τι προκάλεσε την πυρκαγιά και εάν πρόκειται για δολιοφθορά ή άλλη αιτία, ενώ την έρευνα για την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αττικής.

Το βίντεο -ντοκουμέντο είναι από Newsit.gr.
Το χρονικό της τραγωδίας
Το περιστατικό σημειώθηκε  στις 15:15 μετά το μεσημέρι στην Αττική Οδό, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ελευσίνα, στο ύψος του Νέου Ηρακλείου.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έγιναν γνωστά από την αστυνομία, το ΙΧ προσέκρουσε σε τοιχίο και άρπαξε φωτιά, με αποτέλεσμα να τυλιχτεί ταχύτατα στις φλόγες.  Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής που έσβησε τη φωτιά, αλλά ήταν αργά για τον οδηγό του οχήματος, ο οποίος ανασύρθηκε απανθρακωμένος. Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία Αττικής Οδού.
http://www.matrix24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: