Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Ακολουθούν οι σήραγγες Δερβενίου Ολυμπία Οδός: Τέλος Ιουλίου στην κυκλοφορία το τμήμα έως Κιάτο


Ολυμπία Οδός: Τέλος Ιουλίου στην κυκλοφορία το τμήμα έως Κιάτο
  (Φωτογραφία:  Eurokinissi )
Κόρινθος
Έως το τέλος Ιουλίου θα δοθεί στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος της Ολυμπίας Οδού έως το Κιάτο και το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου θα δοθούν στις κυκλοφορία και οι δύο σήραγγες Δερβενίου στον αυτοκινητόδρομο Κόρινθος-Πάτρα.
©2016 Δεδομένα χάρτη Google
Χάρτης
Δορυφόρος
 Επιλέξτε εδώ για να δείτε την εικόνα σε μεγέθυνση

Τη διαβεβαίωση έδωσε με δηλώσεις του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο γενικός γραμματέας Υποδομών Γιώργος Δέδες, ολοκληρώνοντας επίσκεψή του στα εργοτάξια της Ολυμπίας Οδού.

Ανακοίνωσε την κατασκευή παράπλευρου δρόμου από την Αρχαία Κόρινθο έως το Κιάτο, που θα έχει ολοκληρωθεί ως το τέλος του χρόνου, για την αποσυμφόρηση της παλαιάς εθνικής οδού, που αποτελούσε αίτημα των κατοίκων και των φορέων της δυτικής Κορινθίας, η κατασκευή του οποίου έχει ξεκινήσει.

Επιπλέον, υπογράμμισε ότι θα τηρηθούν στο έπακρο τα χρονοδιαγράμματα και θα ολοκληρωθεί η Ολυμπία Οδός το Μάρτιο του 2017 και τον προσεχή Οκτώβριο θα ολοκληρωθεί πλήρως ο αυτοκινητόδρομος του Μορέα με την περιμετρική της Καλαμάτας, ενώ την Πέμπτη ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης θα δώσει στην κυκλοφορία τον κόμβο και την συνδετήρια οδό της Μεγαλόπολης.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: