Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Στη μνήμη των θυμάτων του Πολυτεχνείου Πολυτεχνείο: Κατέθεσαν στεφάνι οι Βούτσης, Γαβρόγλου, Ρήγας και Φίλης


Στο Πολυτεχνείο βρέθηκαν νωρίς το πρωί της Τρίτης ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου και ο πρώην υπουργός Νίκος Φίλης προκειμένου να καταθέσουν στεφάνι με αφορμή την αυριανή επέτειο του Πολυτεχνείου.
ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ  ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ  ΒΟΥΤΣΗΣ Ν
«Τιμούμε τους αγώνες του ελληνικού λαού και της νεολαίας για Εθνική ανεξαρτησία, Δημοκρατία και Λαϊκή κυριαρχία. Εδώ έγιναν αγώνες που δεν πρέπει να ξεχαστούν ποτέ και θα πρέπει να είναι το ορόσημο για τις δύσκολες μέρες που περνάμε. Πάντοτε η τιμή ανήκει σε αυτούς τους αγωνιστές», δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής.
«Θυμόμαστε με σεβασμό και απέραντη ευγνωμοσύνη τα παιδιά που έπεσαν εδώ. Σε μια συγκυρία που δοκιμάζεται η Δημοκρατία σε όλη την Ευρώπη ελπίζουμε τα οράματα και οι θυσίες τους να μην έχουν πάει χαμένοι», δήλωσε και ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου κατά την κατάθεση στεφάνου.
«Σήμερα τιμούμε τους αγώνες των νέων ανθρώπων που έδωσαν και την ψυχή τους για να υπάρξει δημοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη. Ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα αναγνωρίζει τα αιτήματα και τους αγώνες. Οι αγώνες δεν θα πάνε χαμένοι και θα ολοκληρωθούν με την επιτυχία την επόμενη περίοδο μέσα από τη σκληρή μάχη την οποία δίνουμε» ανέφερε ο Παναγιώτης Ρήγας.
http://www.matrix24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: