Πέμπτη 23 Απριλίου 2009

141 νεοπροσληφθέντες στην ΚΥΠ. «Αξιοκρατικά»… αλλά το παρακρατικό των 21 επιπλέον πως αιτιολογείται;

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/

Η προκήρυξη της ΚΥΠ, που μάλιστα υπογράφει ο υπουργός "ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ" Συνταγματικού (μάλλον Παρακρατικού) Δικαίου, προκήρυσσε 120 προσλήψεις…
Χθες ορκίστηκαν 141… Δηλαδή 21 επιπλέον…
Τώρα τι ψάχνουμε… ψύλλους στ’ άχυρα…
Οι επιπλέον 21 είχαν μεγαλύτερο «δόντι» απ’ αυτό που εκτιμούσαν τα τσακάλια της ΚΥΠ, που επέλεγαν τη σπουδαιότητα των «προσόντων» κι έτσι τι να κάνουν, πρόσθεσαν άλλους 21 για ικανοποίηση των έξαλλων υπουργών και βουλευτών, των οποίων οι εκλεκτοί δεν ήταν στο μαγικό νούμερο των 120…
Θα μας πείτε «σπουδαία τα λάχανα»…
Όμως, η σημαντικές ειδήσεις είναι δύο:
1. Τελευταία στιγμή αποφεύχθηκε από να γίνει η ορκωμοσία 21 Απρίλη 2009. Η «αλλαγή» την ημερομηνίας ορκωμοσίας δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Οι «σκληροί» δεξιοί επέμεναν ότι δεν μπορούν να καθορίζουν τα κομμούνια την ιστορική διαδρομή της ευαγούς υπηρεσίας. Οι «ήπιοι» δεξιοί αντέτειναν ότι δεν είναι ώρα για νέα προβλήματα στον Καραμανλή. Τελικώς κατέληξαν σε συναινετική λύση, για να είναι όλοι ευχαριστημένοι: 22 Απρίλη, μια μέρα μετά την μεγάλη επέτειο!
2. Ο Παναγιώτης Αλυφαντής, σημερινός Υποδιοικητής της ΚΥΠ, που αποκαλύψαμε τον ρόλο του ως υπερασπιστή της αμερικανικής πρεσβείας (17 Νοέμβρη 1975), επιβεβαίωσε πλήρως την αποκάλυψή μας (και με πολλές φωτογραφίες…), αλλά τόλμησε να πει ότι «βρέθηκε στην αμερικάνικη πρεσβεία για να πανηγυρίσει την πτώση της χούντας»!!!
Αγαπητέ Παναγιώτη, δεν μπορεί να σε ξεπλύνει ο παντός καιρού συνδικαλιστής… ξέρεις… σε ακολουθεί παντού και η ημερομηνία που εσύ προσλήφθηκες στην ΚΥΠ: 24 Απρίλη 1967!
Σε προσλάβανε τη δεύτερη ημέρα του πραξικοπήματος!
Τυχαία; Μήπως τους γνώριζες και ήσουν φίλος με κάποιους στην διάρκεια της «φοιτητικής» σου δραστηριότητας;
Ρωτάμε, απλά για να γνωρίζουμε… δεν υπονοούμε τίποτα…
"Πάντως εμείς θα τους αντισταθούμε.
Όποιοι κι αν είναι.
Όσο δυνατοί κι αν είναι"

Δεν υπάρχουν σχόλια: