Τετάρτη 22 Απριλίου 2009

Στο υπ. Άμυνας για τις "φωτογραφικές" προσλήψεις των 55 επιστημόνων...

http://press-gr.blogspot.com/

Τα έβρισκε όλα ...ρόδινα ο Βαγγέλας!

Πολιτική συνέχεια παίρνει το θέμα των αποκαλύψεων για τις ρουσφετολογικές προσλήψεις 55 επιστημόνων στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας (διαβάστε την πρώτη σχετική αποκάλυψη εδώ).
Το ΠΑΣΟΚ από την πλευρά του αναφέρει ότι εγκαίρως και εύστοχα είχε ήδη από τις 5 Φεβρουαρίου καταθέσει Ερώτηση, με τις υπογραφές της Βάσως Παπανδρέου και του Μιχάλη Καρχιμάκη, για τις οργιώδεις ρουσφετολογικές προσλήψεις που δρομολογούνταν στον υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Στην Ερώτηση χαρακτηριζόταν "φωτογραφική¨ η προκήρυξη του σχετικιού διαγωνισμού.
Στην Ερώτηση αυτή η αρμόδια πολιτική ηγεσία της κυβέρνησης Καραμανλή επεδίωξε, κατά την αντιπολίτευση, απροκάλυπτα να παραπλανήσει τη Βουλή και, συγκαλύπτοντας το όργιο προσλήψεων που προετοιμαζόταν, να αγοράσει χρόνο για την ολοκλήρωση αυτού ρουσφετολογικού οργίου.
Όπως αναφέρεται, δεν δίστασαν, μάλιστα, στην παραπειστική τους απάντηση με την υπογραφή του Β. Μεϊμαράκη - η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα και δημοσιεύουμε το σχετικό έγγραφο με το περιεχόμενό της (πατήστε εδώ για να το δείτε σε μεγάλο μέγεθος)- να επιτεθούν στους ερωτώντες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, κάνοντας λόγο για ισχυρισμούς που "δεν ευσταθούν", "παράδοξες" συμπεριφορές και αιτιάσεις "που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα".
Οι ερωτώντες βουλευτές τονίζουν ότι οι δημοσιογραφικές αποκαλύψεις...τους δικαιώνουν και αποκαλύπτουν, για μία ακόμα φορά, την ασυδοσία, την ευνοιοκρατία, τις πρακτικές συγκάλυψης και την προσβλητική για τους θεσμούς αυθαιρεσία της κυβέρνησης Καραμανλή.(Κάντε κλικ πάνω στο έγγραφο της απάντησης για να μεγαλώσει και να διαβάζεται).

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ολόκληρο το δημοσίευμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: