Πέμπτη 16 Απριλίου 2009

Ρατσισμός, φασισμός, ναζισμός, κτηνωδία, ή απλή υποκρισία μπροστά στα κέρδη;

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/

Σήμερα το πρωί ομάδες «θρησκευόμενων» εβραίων ανακοίνωσαν την κατάληψη του τεμένους al-Aqsa, στην παλιά πόλη της Ιερουσαλήμ και όπως είναι φυσικό αναμένονται εξελίξεις και πιθανές συγκρούσεις.
Το εβραϊκό κίνημα "Chabad" κάλεσε τους «πιστούς» να μεταβούν στο al-Aqsa για «να κατακτήσουν τον ιερότερο τόπο της γης, που σήμερα έχει ντροπιαστεί σε μεγάλο βαθμό από ιερόσυλους…».
Ταυτοχρόνως, η ισραηλινή αστυνομία έλαβε συγκεκριμένα μέτρα ασφάλειας για τη διαφύλαξη της τάξης (sic): απαγόρευση σε όλους τους Παλαιστίνιους κατοίκους της Ιερουσαλήμ, κάτω των 50 ετών, να πλησιάσουν την περιοχή του τεμένους al-Aqsa.
Αυτά από την ειδησεογραφία, που φυσικά είναι άσκοπο ν' αναζητήσουμε στα ελληνικά ΜΜΕ (INFOPAL).
Αναπάντητο παραμένει το ερώτημα, γιατί οι επονομαζόμενοι πολιτισμένοι ηγέτες και πολιτικοί της δύσης σιωπούν;
Ρητορικό το ερώτημα…
Οι δυτικοί και πρωτίστως οι πολιτικοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν «σιωπούν ένοχα», αλλά συνειδητά. Τα περί «δημοκρατικών ελευθεριών, ανεξιθρησκίας, μειονοτήτων, ελευθερία αυτοπροσδιορισμού…» και άλλα εφευρήματα, χρησιμοποιούνται ΜΟΝΟΝ όταν εξυπηρετούν την ελεύθερη αγορά και τα κέρδη.
Είμαστε «καλοί» με τους μετανάστες, αρκεί το κεφάλαιο να έχει φθηνά εργατικά χέρια…
Μιλάμε για αυτοπροσδιορισμούς, όταν θέλουμε ένα κράτος-χωροφύλακα: Κόσσοβο…
Καταπιέζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα, όταν δεν ελέγχουμε απόλυτα την αγορά μιας χώρας (Κούβα, Θιβέτ, Ιράκ, Σουδάν, Ιράν και Cia… μεγάλη η λίστα, ειδικά στη Λατινική Αμερική…)…
Επίκληση του ναζισμού, όταν πρόκειται για τα «θύματά» του… και στηρίζουμε με νύχια και δόντια τους ισραηλινούς δολοφόνους…
Γραμματείς και Φαρισαίοι… μέρες που είναι για το λαό, διότι για εσάς είναι απλώς αύξηση κερδών.
Τώρα, αναφορικά με τη νέα πολιτική της ακροδεξιάς κυβέρνησης του Ισραήλ, αλλά και με τη συμμετοχή των «προοδευτικών» Εργατικών, θέλετε δεν θέλετε η πρωτεύουσα της Παλαιστίνης είναι η ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ κι εκεί θα υψωθεί η σημαία της Αντίστασης!

Δεν υπάρχουν σχόλια: