Πέμπτη 16 Απριλίου 2009

Μετά την χλιδή του Παρισιού … στο τζάμπα των ΕΛΤΑ




Εκμεταλλευόμενος την συγκυρία ότι είναι υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης την έκανε πάλι την μπαγαποντιά του!!! Έστειλε σε όλους τους συντοπίτες του ευχητήριες κάρτες για το Πάσχα. Και αν μερικοί έπαιρναν, λόγω των καλών δημοσίων σχέσεων του, ευχητήρια κάρτα κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα, τώρα όλοι οι Κομοτηναίοι έχουν αυτή … την χαρά!
Καθώς πήγαινα σήμερα στο σπίτι μου, άνοιξα το γραμματοκιβώτιο μου και αντίκρισα ένα φάκελο χωρίς όνομα αποστολέα και παραλήπτη. Ανοίγω τον φάκελο και διαβάζω τις ευχές του υπουργού Ευριπίδη Στυλιανίδη. Δεν μου προκαλεί καμία εντύπωση, όμως άρχισα να καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πάει καλά, καθώς ο ίδιος φάκελος είχε αποσταλεί και στους υπόλοιπους γείτονες!
Αμέσως τηλεφωνώ στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στην Κομοτηνή και πληροφορούμε ότι ο υπουργός έχει κάνει πολλαπλή αποστολή την συγκεκριμένη κάρτα. Μόλις όμως ρωτάω πόσο κοστίζει αυτή η «πολλαπλή αποστολή», δυστυχώς απάντηση δεν μπόρεσα να πάρω.
Απ’ ότι μπορείτε να καταλάβετε, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, εκμεταλλευόμενος την θέση του στην κυβέρνηση, προχώρησε στην ΔΩΡΕΑΝ (!!!) αποστολή ευχητήριων καρτών.
Δείτε τις φωτογραφίες. Ο πρώτος φάκελος έχει κανονικά ονοματεπώνυμο παραλήπτη (καθώς ο συγκεκριμένος είναι θεσμικός παράγοντας της ΝΔ στη Ροδόπη), στο δε δεύτερο δεν αναγράφεται απολύτως τίποτα (είναι της πολλαπλής δωρεάν αποστολής)!!!




http://piazzadelpopolo.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: