Σάββατο 25 Απριλίου 2009

Το Press-gr αποκαλύπτει ολόκληρο το κείμενο του πορίσματος που θα καταθέσει το ΠΑΣΟΚ...

http://press-gr.blogspot.com/

Συνένοχοι Παυλίδης και Ζαχαρίου...

PRESS-GR: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
.
"Σοβαρές ενδείξεις ότι ο υπουργός με προτροπές
και παραινέσεις προκάλεσε την εκβίαση..."

"Aρρηκτο δεσμό, αλληλεξάρτηση, αλληλοκάλυψη και από κοινού προσπάθεια συγκάλυψης των καταγγελθέντων πράξεων" μεταξύ του Αριστοτέλη Παυλίδη και του συνεργάτη του Παναγιώτη Ζαχαρίου διαπιστώνουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στο πόρισμά τους για την υπόθεση της εκβίασης.

Το Press-gr αποκαλύπτει στη συνέχεια (πατήστε για να το διαβάσετε πλήρες, εδώ) ολόκληρο το πολυσέλιδο "δια ταύτα" του πορίσματος με το οποίο -αφού προηγείται η εξιστόρηση των πραγματικών περιστατικών- οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα προτείνουν και επίσημα στη Βουλή την παραπομπή του πρώην υπουργού Αιγαίου σε Ειδικό Δικαστήριο.
Το πόρισμα αναφέρεται στην υπόθεση του σπιτιού της κόρης του κ. Παυλίδη και των χρημάτων που δαπανήθηκαν, στις επιταγές που κόπηκαν από τον Γ. Μανούση, στα ερωτηματικά από την "παραίτηση" του κ. Ζαχαρίου από τη θέση του διευθυντή του Γραφείου του κ. Παυλίδη στο υπουργείο Αιγαίου και την ταυτόχρονη μετονομασία σε σε ειδικό σύμβουλο, στην εξαπάτηση του διευθυντή του γραφείου του πρωθυπουργού Γ. Αγγέλου και στις μεθοδεύσεις για την ανάθεση των άγονων γραμμών.
Οι βουλευτές καταλήγουν στην πρόταση τους για την παραπομπή στο Ειδικό Δικαστήριο γράφοντας ότι...
"προκύπτουν σοβαρές ενδείξεις ότι ο Αρ. Παυλίδης, υπό την ιδιότητά του ως Υπουργού, με προτροπές και παραινέσεις, με ταυτίσεις μαζί του στην προκαταρκτική και ανακριτική διαδικασία και ενώπιον της Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής, προκάλεσε εν γνώσει του στον Παν. Ζαχαρίου την απόφαση να τελέσει την αξιόποινη πράξη της εκβίασης του Φωτίου Μανούση, η οποία τελέσθηκε με τον τρόπο που αναλύθηκε ανωτέρω, προκειμένου να αποκομίσει, τόσο ο ίδιος (Παν. Ζαχαρίου), όσο και ο Αρ. Παυλίδης παράνομο περιουσιακό όφελος..."

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ολόκληρο το δημοσίευμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: