Δευτέρα 11 Μαΐου 2009

ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

http://pressmme.blogspot.com

ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΘΕΣΜΙΚΗΣ ΕΚΤΡΟΠΗΣ

Ούτε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν θα έλεγε όλα όσα είπε ο Αλ. Λυκουρέζος. Έπαιζε με τις λέξεις και με τις νομικές έννοιες με όρους οι οποίοι δημιουργούσαν συνθήκες παραπληροφόρησης. "Γίνεται εσφαλμένη χρήση του όρου "παραγραφή" έναντι του ορθού "εξάλειψη του αξιόποινου" για τις τυχόν αξιόποινες πράξεις υπουργών και υφυπουργών"! Έπαιζε με τις λέξεις.
Ο Τράγκας δεν πολυκατάλαβε τη διαφορά, αλλά και να την καταλάβαινε του καλοάρεσαν αυτά που άκουγε. Ο αυτόκλητος υπερασπιστής της θεσμικής εκτροπής είπε και άλλα παράξενα. όπως ότι "αφού δεν ασκήθηκε ποινική δίωξη μέχρι το πέρας της δεύτερης Τακτικής Συνόδου της Βουλής, δεν καταλείπεται κανένα περιθώριο για τη διερεύνηση του αν οι τυχόν αξιόποινες πράξεις υπουργών ή υφυπουργών υπέπεσαν σε παραγραφή, καθόσον εξηλείφθη πλέον το αξιόποινό τους"!

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που φέρουν τον Α. Λυκουρέζο να επιστρέφει στην πολιτική ως ένας από τους υποψηφίους για την ευρωβουλή σε εκλόγιμη, μάλιστα, θέση με τη Ν.Δ.!

"ΒΡΑΖΟΥΝ" ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ...,

Με τα πιο μελανά χρώματα περιέγραψε την κατάσταση που βρίσκεται η Νέα Δημοκρατία ως προς τις αντιδράσεις των βουλευτών οι οποίοι βράζουν για το κλείσιμο της Βουλής.
Σοβαρός -όπως πάντα- στο ρεπορτάζ του, ο Α. Κωνσταντάτος, μετέφερε τις εσωκομματικές ισορροπίες οι οποίες ενώ εμφάνιζαν ηπιότερες τάσεις τις τελευταίες ημέρες, μετά την ξαφνική απόφαση της Παρασκευής, όλα βρίσκονται στον αέρα. Αυτό μεταφράζεται σε περαιτέρω απώλειες για τη Ν.Δ. στα γκάλοπ που θα δουν τις προσεχείς ημέρες το φως της δημοσιότητας, άρα και αποσυσπείρωση της εκλογικής της βάσης.

"ΙΔΟΥ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ"

Έστησε ολόκληρη σκηνοθεσία. Τώρα που έκλεισε η Βουλή δεν υπήρχε κανένα σοβαρό ρεπορτάζ και έκανε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα. Να βγάζει από τη μύγα ξύγκι. Και το έκανε πολύ καλά, καθώς ήταν ο πρώτος που σκέφτηκε το πιο απλό. Να πάει με την κάμερα και να δείξει το Προεδρικό Διάταγμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: